Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi ”săgeţi” către FRF, înainte de CSKA Sofia - Sepsi: ”Aş vrea să fac o observaţie! O regulă stupidă” | EXCLUSIV

Noi ”săgeţi” către FRF, înainte de CSKA Sofia - Sepsi: ”Aş vrea să fac o observaţie! O regulă stupidă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu a putut să nu observe faptul că Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a decis să folosească la Sofia, contra celor de la CSKA, în turul doi preliminar din Conference League, manşa tur, o echipă experimentată, fără jucători care să respecte ”regula u21”.

În urma acestei constatări, Mihai Stoica a tras concluzia că nici Sepsi nu poate folosi cea mai bună garnitură pe care o are la dispoziţie în campionat, deoarece este încurcată de ”regula U21”.

Mihai Stoica nu uită de ”regula U21”

FCSB este clubul care a contestat cel mai vehement ”regula U21”, implementată de către conducătorii Federaţiei Române de Fotbal.

Mihai Stoica este de părere, în continuare, că această regulă este una stupidă, abuzivă, care nu ar avea ce să caute în fotbalul românesc, deoarece echipele au nevoie de cei mai buni jucători pentru a-şi atinge obiectivele.

Echipa de start a celor de la Sepsi, în deplasarea de la Sofia: 

33. Niczuly - 77. Aganovic, 13. Ciobotariu, 44, Bălaşa, 20. Dumitrescu - 6. Păun, 21. Alimi - 11. Ştefănescu, 10. Matei, 8. Gheorghe, 18. Safranko.

Aş vrea să fac o observaţie, dacă îmi permiteţi: niciun jucător sub 21 de ani! Sepsi joacă cu prima echipă. Lipseşte Rodriguez, care s-a accidentat.

Se pare că Sepsi este forţată de regula asta stupidă să joace cu o echipă mai slabă, decât echipa ar trimite-o dacă n-ar fi forţată de regula asta.

Jucător nou? Alimi doar. Este echipa de anul trecut. Dacă era Rodriguez, probabil juca el. Singurii jucători noi, care apăreau, în afară de Alimi, erau cei sub vârstă, Oroian şi Oteliţă, care nu sunt fundaşi stânga. 

De ce Dumitrescu, care este un jucător tânăr, nu poate să joace pentru că nu respectă regula? Din punctul meu de vedere este o discriminare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicacska sofia - sepsiregula u21 

viewscnt
Articole similare