Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi suntem prea mici ca să ne căutăm dreptatea!” Reacţia nervoasă a portarului de la Mioveni după golul controversat marcat de Dunărea Călăraşi! ”Tudoran vine şi dă cu tibia sau cu şpiţul în minge”

”Noi suntem prea mici ca să ne căutăm dreptatea!” Reacţia nervoasă a portarului de la Mioveni după golul controversat marcat de Dunărea Călăraşi! ”Tudoran vine şi dă cu tibia sau cu şpiţul în minge”

Liga 2

Comentarii

Meciul din etapa a 8-a din play-off-ul de promovare pentru Liga 1 dintre CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

CS Mioveni a remizat pe teren propriu, scor 1-1, contra lui Dunărea Călăraşi. Tudoran a deschis scorul pentru Dunărea în minutul 65 după o fază controversată, iar Mioveni a egalat din penalty, în minutul 83, prin Işfan. Ambele echipe au şanse în continuare la promovarea în Liga 1. 

Dunărea a deschis scorul după o fază controversată. În minutul 65, Tudoran a fost lansat cu o pasă în interiorul careului, în primă fază, portarul de la Mioveni a reţinut mingea cu ambele mâini, dar jucătorul de la Călăraşi i-a 'furat' balonul. Tudoran a marcat, iar centralul partidei a validat golul. 

La finalul jocului, portarul de la Mioveni a dezvăluit că asistentul i-a spus în cască centralului că a fost fault, dar golul a rămas validat. 

”E un contact, eu am amândouă mâinile pe minge. Tudoran vine şi dă cu tibia sau cu şpiţul în minge, după care merg la tuşier să îi spun ce s-a întâmplat, lasă capul în jos, îi spune centralului că e fault. După care reacţia domnului arbitru, nu ştiu poate el a văzut mai bine decât tuşierul. Eu spun că e fault clar, din ce am simţit eu din teren şi din contactul  respectiv.

Noi suntem prea mici ca să ne căutăm dreptatea. Deja dacă a luat dânsul decizia respectivă, era greu să o mai întorci. Pe mine m-a deranjat pentru că domnul tuşier îi spune în cască e fault, mingea era în braţele portarului, după care dânsul reacţionează şi spune nu, nu era fault”, a declarat portarul lui CS Mioveni, Iustin Popescu. 

CS Mioveni ocupă locul 3 în clasament, cu 44 de puncte, fiind la 2 puncte de Rapid, care un meci mai puţin jucat. Dunărea Călăraşi ocupă locul 4, loc care duce la baraj, cu 43 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare