Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Noi tragem cu călcâiul!” Ce l-a deranjat pe Miruţă la meciul cu Viitorul: ”Am făcut aceeaşi greşeală”

”Noi tragem cu călcâiul!” Ce l-a deranjat pe Miruţă la meciul cu Viitorul: ”Am făcut aceeaşi greşeală”

Fotbal

Comentarii

Echipa FC Viitorul s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Hermannstadt, în sferturile competiţiei.

Greşelile din apărearea i-au costat victoria pe cei de la Hermannstadt, este de părere antrenorul Miriuţă.

”Nu e vorba de acel penalty, nu am făcut o repriză strălucită, am încercat să joc cu 4 fundaşi, mi s-a adeverit încă o dată că nu pot juca aşa, dar fiind meci de Cupă am încercat pentru că urmează play-out-ul şi am vrut să văd dacă pot schimba ceva. 

Păcat că am făcut iar acea greşeală pe faza de apărare, când le spun pe 20 de metri nu risca Ramos, Costacurta, Maldini pe vremuri. Joacă minge lungă! Nu, noi o tragem cu călcâiul, iese corner, suntem neatenţi, 3-2, dar îmbucurător e că în a doua repriză am revenit şi am jucat bine şi în prelungiri se putea întâmpla orice, pentru că eram bine şi fizic şi psihic.

De duminică începe play-out-ul pentru noi, cu o etapă, cu Iaşiul pentru că trebuie să facem puncte. Punct sau puncte ca să intrăm cu câteva puncte avans faţă de echipele din spatele nostru. Şi ne vom muta aici la Piteşti pentru că mi s-a transmis că stadionul nu e gata pe 15 martie, aşa cum ni s-a promis că vom putea juca acasă, aşa că de duminică Piteştiul e casa noastră şi ne vom muta aici 3-4 zile pe săptămână fără neveste, fără prietene, fără copii, pentru că trebuie să facem sacrificii ca echipa sibiană să rămână în divizia A pentru că cred că suntem singura echipă din lume care va juca un campionat afară. Nu există. Dacă îmi zice cineva îi dau casa mea de la Budapesta. Dacă vreo echipă mai joacă în deplasare un an”, a spus Miriuţă la finalul meciului.

Mai în glumă, mai în serios Miriuţă a afirmat că drumurile lungi pe care echipa le face în ultimul timp sunt foarte obositoare şi se aşteaptă ca oficialii să le ridice statui jucătorilor pentru efortul suplimentar pe care îl fac pentru a disputa meciurile.

”Sper să li se facă nişte statui la băieţii ăştia. Numai eu ştiu cum ne antrenăm şi cum jucăm. Chiar îmi pare rău că nu se asigură condiţiile pe care o echipă de Liga 1, minime, trebuie să le aibă. Asta e o să îi iau de lângă familie 3-4 zile pe săptămână cât ne antreăm aici, o să i spun managerului să rezolve cazarea cu 2 săptămâni înainte, un teren de antrenament şi ne obişnuim ce să facem. Nu pot sâmbătă să joc la Giurgiu, la 3 noaptea să ajung la Sibiu, ieri să îi aduc aici, azi iar la 3 acasă şi peste 2 zile iar pe drumuri. Nu, ne vom face cartier general la Piteşti, ca pe vremea războiului, 4 zile asta e viaţa nu avem ce să facem. Trebuie să ne sacrificăm toţi. Şi eu şi jucătorii nu avem ce face.”

 

Afla mai multe despre: miriutahermannstadtfc viitorul 

viewscnt
Articole similare