Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noile ţinte ale lui Marius Sumudică la CFR Cluj! Pentru cine insistă noul antrenor al clujenilor

Noile ţinte ale lui Marius Sumudică la CFR Cluj! Pentru cine insistă noul antrenor al clujenilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încearcă să readucă la echipă doi dintre fotbaliştii care au fost decisivi în sezonul trecut.

Portarul lituanian, Arlauskis, este liber de contract, iar CFR trebuie să îl convingă pentru a reveni în Gruia, iar mijlocaşul Mihai Bordeianu s-a întors în Al Qadisiyah, din Arabia Saudită, şi ar trebui să se rezilieze contractul, pentru a se întoarce în Ardeal, potrivit GSP

CFR se află în cantonamentul din Austria şi se va pregăti acolo până pe 29 iunie. Lotul nu este complet, iar feroviarii încă mai caută jucători. Campionii ar mai dori un portar, un fundaş central, un mijlocaş defensiv şi un atacant.

Portarul ar putea să fie chiar Giedrius Arlauskis, dacă fostul jucător de la FCSB va dori să se întoarcă în Gruia. El a jucat la CFR în ultima parte a sezonului trecut, după ce a revenit în luna martie. Arla s-a despărţit în acel moment de Al Shabab, din Arabia Saudită. 

Lituanianul a evoluat sezonul trecut pe un salariu mic, care i-a acoperit doar cheltuielile. Dacă CFR va dori să îl aducă din nou, reducerea salariului nu va mai fi valabilă pentru încă un campionat, iar ardelenii vor negocia de data aceasta un contract normal. Goalkeeper-ul a fost într-o formă grozavă sezonul trecut şi a câştigat postul de titular cu Bălgrădean şi cu Sandomierski. 

Bordeianu ar putea reveni şi el la echipă. Sezonul trecut când CFR a cucerit un nou titlu, el a jucat sub formă de împrumut de la Al Qadisiyah, echipă din Arabia Sudită. Acum, mijlocaşul român a revenit la saudiţi, dar echipa a retrogradat între timp în a doua ligă şi ar fi şanse mici ca el să continue acolo.

Bordeianu a evoluat bine pe postul său la CFR şi a acoperit o poziţie pe care Şumudică nu are multe variante. Ardelenii îi mai au în lot pe Hoban şi Jonathan Rodriguez dar, fostul fotbalist de la Botoşani joacă mai bine în compartimentul ofensiv, decât în cel defensiv.  

 

Afla mai multe despre: şumudică 

viewscnt
Articole similare