Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nora Mork: ”Mai uşor decât ne aşteptam!” Prima reacţie a fostei jucătoare de la CSM Bucureşti

Nora Mork: ”Mai uşor decât ne aşteptam!” Prima reacţie a fostei jucătoare de la CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, scor 29-22 (14-9), în meci contând pentru etapa a XI-a din grupa A a Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti s-a aflat la cea mai slabă prestaţie din această stagiune, cu un joc confuz în ambele faze, un ritm lent şi lipsă de idei în construcţia ofensivă. În minutul 42, CSM avea doar 10 goluri marcate, la scorul 10-19, din care şase îi aparţineau Cristinei Neagu, care a făcut eforturi vizibile pentru a limita proporţiile dezastrului.

Principala marcatoare a CSM Bucureşti a fost Neagu,10 goluri, iar pentru Vipers s-a remarcat Mork, cu 5 reuşite.

Vedeta adversarelor, fosta jucătoare a CSM-ului, Norka Mork a declarat la final: ”Sunt puţin surprinsă, nu de cât de uşor, ci de diferenţa mare care a fost. Sunt fericită pentru echipa mea, bineînţeles. A fost mai uşor decât ne aşteptam. Am urmărit fiecare joc al lor şi cred că au o echipă foarte bună, individualităţi foarte bune. Dar astăzi nu a fost de ajuns pentru ele. Noi am performant ca o echipă şi sunt foarte fericită pentru rezultat” a spus Nora, după meci.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti se menţine temporar pe locul 2 în grupa A, cu 11 puncte. Lider este Rostov-Don, care a învins, tot sâmbătă, pe SG BBM Bietigheim, cu 27-21, şi are 15 puncte. Tot sâmbătă, FTC Budapesta - Team Esbjerg, scor 24-28.

Vipers urcă pe locul 4, cu 10 puncte, şi are cinci partide mai puţin disputate din motive pandemice, care au condus la amânări de meciuri.

Afla mai multe despre: nora mork 

viewscnt
Articole similare