Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Normal că ne simţim vânaţi! Lăsăm sânge acolo, iar apoi vine un om şi ne dă gol cu mâna!” Reacţii din tabăra celor de la FC Botoşani după egalul cu Clinceni

”Normal că ne simţim vânaţi! Lăsăm sânge acolo, iar apoi vine un om şi ne dă gol cu mâna!” Reacţii din tabăra celor de la FC Botoşani după egalul cu Clinceni

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a remizat, luni în deplasare, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii 1.

Au marcat: Cascini ’77 / Dawa ‘15. În minutul 57, de la oaspeţi a fost eliminat Edjouma. Meciul nu a fost lipsit de faze controversate, iar mingea şutată de Moulin, care a intrat în poartă, a fost deviată de Cascini cu mâna. La finalul meciului, jucătorul lui FC Botoşani, Enrico Papa, a fost foarte supărat şi a declarat că echipa se simte vânată. 

”Normal că ne simţim vânaţi! Lăsăm sânge acolo, iar apoi vine un om şi ne dă un gol cu mâna!”

”Normal că e frustrare, am jucat până în minutul 60 foarte bine. Ei au avut doar o ocazie în prima repriză şi n-am înţeles cum s-a dat roşu aşa. N-am cum să explic asta. A văzut toată lumea azi. Golul e cu mâna, nu ştim ce să mai facem mai mult, dacă e să jucam aşa, să jucăm contra 14, nu se poate aşa ceva. Până să luăm roşu, am jucat foarte bine, asta e. Am luat un punct cu 10 jucători, asta e în fotbal, suntem acolo, locul 2, suntem fericiţi. 

Normal că deranjăm, asta se vede, ştie toată lumea asta, se vede clar. Să dai roşu la acea acţiune şi să dai gol cu mâna, cred că e şi offside. Normal că ne simţim vânaţi, alergi, faci toată munca, lăsăm sânge acolo şi vine un om şi ne dă un gol cu mâna şi termină toată munca noastră”, a spus Enrico Papa, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1: 

1. CFR Cluj – 30 de puncte

2. FC Botoşani – 22

3. FCSB – 21 

4. FC Voluntari – 21 

5. Universitatea Craiova – 19 

6. Farul Constanţa – 18 

7. FC Rapid – 18 

8. UTA Arad – 17 

9. FC Argeş – 15 

10. Chindia Târgovişte – 13 

11. CS Mioveni – 11 

12. Sepsi – 10 

13. U Craiova 1948 – 9 

14. Gaz Metan Mediaş – 8 

15. Dinamo – 7 

16  Academica Clinceni – 3.

Afla mai multe despre: liga 1-botoşani-clinceni 

viewscnt
Articole similare