Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Normal că plecarea lui a agitat apele!” Daniel Niculae, regretat în vestiarul Rapidului

”Normal că plecarea lui a agitat apele!” Daniel Niculae, regretat în vestiarul Rapidului

Fotbal intern

Comentarii

Plecarea lui Daniel Niculae de la Academia Rapid este regretată de jucătorii giuleşteni. Vasile Maftei spune că această decizie a agitat apele în interiorul clubului.

Rapid a debutat în noul sezon cu un meci în primul tur al Cupei României, 3-0 cu Viitorul Domneşti. A fost primul meci de la plecarea lui Daniel Niculae. Vasile Maftei spune că este o despărţire care a agitat apele la echipă şi nu se aştepta la această decizie.

”Normal că agită apele, nu ne aşteptam să ia o asemenea decizie. Am vorbit cu toţii, am încercat să-l întoarcem din drum, are şi el motivele lui, îl respectăm. Am pierdut un om de vestiar, liderul vestiarului, el a făcut anul trecut 30% din ce s-a realizat, pentru că a pornit acest proiect împreună cu Pancu şi Schumi - antrenor. E păcat pentru că Nico n-a continuat şi am pierdut un jucători şi un om extraordinar”, a declarat Vasile Maftei pentru Telekom Sport.

Ionuţ Voicu încă speră că Daniel Niculae se va răzgândi: ”Noi ştim că Nico e lângă noi, va fi întotdeauna. Nico va rămâne unul dintre cei mai mari rapidişti ai acestui club şi, vă spun sincer că noi, în vestiar, înca îl aşteptăm. Şi în sufletul nostru, acolo, o particică, încă îl simţim alături de noi”.

Antrenorul Rapidului spune că îi respectă decizia, dar şi l-ar fi dorit în echipă: ”Toţi îl dorim să îl avem aici, lângă noi şi spiritul lui. Dar sper că ne urmăreşte de acolo, l-am văzut în tribună. Sper că ştie că toată lumea este lângă el, ştie ceea ce avem în suflet pentru el, dar, până la urmă, decizia îi aparţine lui”, a spus Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: academia rapiddaniel niculaevasile mafteirapidconstantin schumacher 

viewscnt
Articole similare