Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Norvegia anunţă infernul pentru România: ”Ne este foame de răzbunare! Românii sunt la un nivel inferior”

Norvegia anunţă infernul pentru România: ”Ne este foame de răzbunare! Românii sunt la un nivel inferior”

Echipa națională

Comentarii

Norvegienii sunt foarte încrezători înaintea partidei din Liga Naţiunilor pe care urmează să o dispute contra naţionalei României.

În timp ce portarul Rune Jarstein anunţă că el şi coechipierii săi au ”foame de răzbunare” după ce au fost eliminaţi din barajul de calificare de la EURO 2020 de Serbia, selecţionerul Lars Lagerback susţine că românii se află la un nivel inferior sârbilor.

”A fost foarte greu după meciul din Serbia, a fost o mare dezamăgire. Acum trebuie să resetăm şi pentru că avem în faţă un meci important împotriva României. Ne este foame de răzbunare. Avem nevoie de victorie mâine şi în următorul meci pentru a fi în fruntea grupei. Suntem pregătiţi pentru asta.”, a spus Rune Jarstein, portarul Norvegiei.

”Dacă nu suntem dornici de răzbunare după ce am arătat ultima dată, nu suntem profesionişti. Am încredere că vom face un meci bun mâine seară. România este mai presus de toate o echipă cu o tehnică bună. Ei nu au aceeaşi experienţă ca Serbia, aşa că, dacă îi comparăm cu ei, românii sunt la un nivel inferior.”, a declarat selecţionerul nordicilor, Lars Lagerback.

Norvegia – România se joacă duminică de la ora 19:00. Partida contează pentru etapa a treia din grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: romanianorvegialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare