Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Norvegia - România 4-0. Haaland a reuşit un hat-trick, Sorloth a completat dezastrul tricolor! Înfrângere grea pentru naţionala lui Rădoi

Norvegia - România 4-0. Haaland a reuşit un hat-trick, Sorloth a completat dezastrul tricolor! Înfrângere grea pentru naţionala lui Rădoigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a fost învinsă cu 4-0 în Norvegia, după ce Erling Haaland a reuşit un hat-trick, iar Alexander Sorloth a marcat şi el. E a doua înfrângere la rând pentru tricolorii lui Mirel Rădoi, după cea din Islanda (1-2).

Norvegia - România 4-0 (Haaland 13, 64, 74, Sorloth 39)

Echipele de start:

  • Norvegia: Jarstein - Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Meling - Normann, Berge, Odegaard, Elyounoussi, Haaland - Sorloth
  • România: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Toşca, Bancu - Cicâldău, Creţu, Marin - I. Hagi, Puşcaş, Iancu

Min. 90+3 - Final de meci! Înfrângere usturătoare pentru România cu Norvegia!


Min. 90 - Ocazie România! Keşeru trage puternic din lovitură liberă, pe colţul portarului, dar nu prinde cadrul porţii.


Min. 74 - GOOOL Norvegia! Hat-trick Haaland! Atacantul norvegian înscrie al treilea gol cu un şut puternic din marginea careului.


Min. 72 - Ocazie Norvegia! Apără Tătăruşanu! Haaland a scăpat din nou singur cu portarul român, dar a tras în el, astfel că Tătăruşanu a scăpat fără gol.


Min. 64 - GOOOL Norvegia! Berge trage puternic de la 20 de metri, mingea e deviată de Bancu, iar balonul ajunge la Odegaard, în careu, care îl serveşte excelent pe Haaland. Norvegianul de la Borussia Dortmund înscrie simplu, cu latul, şi face 3-0.


Min. 61 - Ocazie România! Răzvan Marin bate o lovitură liberă pe jos, trimite direct în careu la Iancu, care trage, dar mingea e blocată de apărarea norvegiană. Cea mai bună ocazie de gol pentru elevii lui Mirel Rădoi în meciul de la Oslo. 30 de minute rămase de joc!


Min. 52 - Ocazie România! Ianis Hagi trece puţin pe lângă minge, în careu, la o centrare în forţă a lui Bancu.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Final de primă repriză.


Min. 45 - Ocazie România. În sfârşit, o ocazie şi pentru noi! Burcă e surprins avansat, în atac, şi trage surprinzător de la distanţă, minge care era cât pe ce să-l surprindă pe portarul norvegian. Acesta reuşeşte, însă, să respingă în corner.


Min. 39 - GOOOL Norvegia! Meling centrează perfect din stânga, după o cursă foarte bună pe bandă, Sorloth apare perfect la finalizare şi îndeplineşte o simplă formalitate, pune latul şi înscrie. E 2-0 pentru norvegieni!


Min. 38 - Ocazie Norvegia! Odegaard trage puternic din stânga, dar Tătăruşanu intervine perfect!


Min. 29 - Încă o ocazie pentru Norvegia! O centrare pe jos, din dreapta, ajunge foarte uşor la Sorloth, care se întoarce şi trage, dar mingea e deviată de Manea şi iese în corner. Scorul rămâne, încă, 1-0.


Min. 25 - Ocazie Norvegia! Haaland scapă spre poartă după o greşeală în defensivă, îl driblează excelent pe Burcă, dar trage şi Tătăruşanu are o intervenţie foarte bună şi păstrează limita scorului!


Min. 13 - GOOOL Norvegia! Erling Haaland eschide scorul! Atacantul Borussiei Dortmund a fost găsit excelent de Odegaard, cu o pasă de geniu, şi l-a învins uşor pe Tătăruşanu într-o situaţie 1 vs. 1.


Min. 8 - Ocazie România! Bancu recuperează excelent o minge din piciorul lui Odegaard şi a tras puternic la poartă, dar balonul s-a scurs pe lângă poarta lui Jarstein.


Min. 7 - Primele semne de pericol, de la Cicâldău! Mijlocaşul trage de la 20 de metri, dar destul de moale, şi portarul n-are emoţii să reţină.


Min. 1 - A început meciul!


17:34 - Avem echipa de start a României! Selecţionerul Mirel Rădoi a optat pentru nu mai puţin de şapte schimbări în primul 11 faţă de înfrângerea cu Islanda, 1-2, la Reyjkiavik.


UPDATE | "Ploaia care cade continuu de ceva vreme la Oslo şi prognoza care indică aceleaşi condiţii meteo până mâine în jurul prânzului au determinat o reacţie din partea gazdelor norvegiene cu privire la partida Norvegia-România programată mâine la ora 19:00.

Astfel, s-a solicitat UEFA iar forul continental a decis ca antrenamentele oficiale programate azi pentru ambele echipe să fie mutate de pe Stadionul Ullevaal, unde erau programate iniţial şi unde se va disputa şi partida, pe arena Bislett din Oslo.

Decizia a venit şi în contextul faptului că pe Ullevaal s-a disputat joi semifinala barajului EURO dintre Norvegia şi Serbia (1-2 după prelungiri), iar terenul nu poate rezista în condiţii optime sub influenţa tuturor factorilor.

În concluzie, antrenamentul oficial al tricolorilor de azi rămâne la 19:00 ora României, dar pe alt stadion, în vreme ce conferinţa de presă la care vor participa Ianis Hagi şi Mirel Rădoi a fost mutată la 12:00 ora României şi rămâne la Ullevaal, pentru că facilităţile de pe Bislett nu respectă standardele UEFA şi nu ar fi permis nici să împărtăşim cu voi transmisiunea LIVE" , se arată pe site-ul oficial al FRF.


LIVE Norvegia - România, duminică de la ora 19:00. Nordicii ar putea rămâne fără selecţioner

La fel ca România, Norvegia a fost eliminată în semifinalele barajului de către Serbia. În finala barajului Serbia va da piept cu Scoţia, care a trecut de Israel la penalty-uri.

Ratarea calificării de către naţionala Norvegiei ar putea duce la despărţirea de selecţionerul Lars Lageraback: ”Nu ţin de scaun şi voi avea o discuţie privind viitorul. Avem o echipă tânără ce nu poate visa însă acum la Mondiale” a explicat acesta. El a fost aspru criticat de presa de la Oslo: "Avem o generaţie incredibilă. Dar când a fost nevoie de Odegaard acesta nu a existat, iar când a fost nevoie de Haaland, acesta a avut o ocazie. Şi Sorloth? Unde a fost Sorloth?" scrie presa norvegiană.

"Nu ştiu dacă voi continua, nu am nicio problemă dacă federaţia decide să mă demită" a mai spus Lars Lagerback. "Nu m-am simţit bine deloc în acest meci. Pur şi simplu nu am fost suficient de bun. Pur şi simplu nu suntem suficient de buni. Sunt extrem de dezamăgit", a declarat şi vedeta Erling Haaland, citat de site-ul vg.no.

LIVE Norvegia - România, duminică de la ora 19:00. Lotul Norvegiei pentru meciul cu România

Portari: Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin, 67 selecţii - 0 goluri marcate), Oerjan Haskjold Nyland (Aston Villa, 27-0), Andre Hansen (Rosenborg BK, 4-0);

Fundaşi: Kristoffer Vassbakk Ajer (Celtic FC, 16-0), Haitam Aleesami (Amiens SC, 30-0), Omar Elabdellaoui (Galatasaray, 46-0), Martin Linnes (Galatasaray, 24-1), Birger Solberg Meling (Nîmes Olympique, 12-0), Tore Reginiussen (Rosenborg BK, 30-4), Sigurd Rosted (Brondby IF, 5-1), Stefan Strandberg (FC Ural Ekaterinburg, 10-0), Jonas Svensson (AZ Alkmaar, 18-0), Leo Oestigard (Coventry City FC, debutant);

Mijlocaşi: Patrick Berg (Bodoe/Glimt, debutant), Sander Berge (Sheffield United FC, 21-1), Mohamed Elyounoussi (Celtic FC, 25-6), Markus Henriksen (Hull City, 56-3), Stefan Johansen (Fulham FC, 54-6), Fredrik Midtsjoe (AZ Alkmaar, 4-0), Mathias Antonsen Normann (FC Rostov, 4-0), Morten Thorsby (Sampdoria, 2-0), Martin Odegaard (Real Madrid, 22-1), Jens Petter Hauge (Bodo/Glimt, debutant);

Atacanţi: Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund, 4-3), Joshua King (AFC Bournemouth, 48-17), Alexander Soerloth (RB Leipzig, 24-8)

LIVE Norvegia - România, duminică de la ora 19:00. Ne arbitrează un slovac

Meciul Norvegia – România, care se va disputa, duminică, la Oslo, în grupele Ligii Naţiunilor, va fi arbitrat de slovacul Ivan Kruzliak.

Kruzliak va fi ajutat de asistenţii Tomas Somolani şi Branislav Hancko. Arbitru de rezervă va fi Filip Glova. Potrivit frf,ro, Kruzliak, arbitru în vârstă de 36 de ani, a avut până acum următoarele contacte cu fotbalul românesc:

România – Muntenegru 0-0 în Liga Naţiunilor, partidă din 2018, disputată la Ploieşti, în care a eliminat un jucător oaspete în minutul 77

Insulele Feroe – România 0-3 în preliminariile EURO 2016, meci disputat în 2015, victoria calificării pentru tricolori

Dinamo Zagreb – Petrolul Ploieşti 2-1 în play-off-ul Europa League, meci din 2014.

Partida Norvegia – România va avea loc duminică, de la ora 19.00, în prima grupă a Ligii B a Ligii Naţiunilor. În aceeaşi grupă va avea loc, duminică, şi confruntarea Irlanda de Nord – Austria, de la ora 21.45. După două etape, România este lider în grupă, cu patru puncte. Pe locul doi este Austria, cu trei puncte, la egalitate cu a treia clasată, Norvegia. Ultima poziţie este ocupată de Irlanda de Nord, care are un punct.

Afla mai multe despre: norvegia - românia 

viewscnt
Articole similare