Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Norvegia - România: Ponturi la pariuri de la specialişti

Norvegia - România: Ponturi la pariuri de la specialiştigalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Vineri seară, România va juca în Norvegia cel de-al 3-lea meci din preliminariile grupei, iar cotele oferite de casele de pariuri pentru această partidă sunt cât se poate de interesante.

Tricolorii par să fie mai mult cu gândul la transferuri decât la fotbal în această perioadă, lucru care i-ar putea împinge pe mulţi dintre aceştia la prudenţă. Bookmakerii par să fi observat aceste lucruri, fapt pentru care cotele pentru această partidă sunt următoarele:

  • Victorie Norvegia @ 2.05
  • Egalitate @ 3.35
  • Victorie România @ 3.75

De asemenea, agenţiile prevăd o partidă cu săracă în goluri:

  • Sub 2.5 goluri @ 1.55
  • Peste 2.5 goluri @ 2.40

Scorul corect care are cea mai mare probabilitate este „1-0” (cotă 5.80), urmat de „1-1” (cotă 6.00). Experţii nu exclud nici posibilitatea unei remize nule, fapt pentru care scorul de „0-0” are o cotă de doar 7.25.

Bookmakerii îl văd pe Claudiu Keşeru ca fiind cel mai periculos atacant din echipa României. Vârful lui Ludogorets are o cotă de 3.50 pentru a marca oricând pe parcursul partidei de vineri seară.

Interesant este că naţionala noastră are o cotă de doar 1.60 pentru a marca cel puţin un gol, respectiv 2.25 pentru a nu-şi trece nici un nume pe lista marcatorilor. Înainte de a trage concluzii însă, să aruncăm o privire generală asupra situaţiei de la naţională.

Meciul Norvegia – România se va disputa pe Ullevaal Stadion din Oslo. Jurnaliştii norvegieni se aşteaptă ca partida să aibă în jur de 20.000 de spectatori. Temperatura va fi de aproximativ 16 grade la ora meciului, iar şansele de precipitaţii sunt minime, asta deşi cu o zi înaintea partidei la Oslo a fost cod roşu.

Clasamentul grupei F după primele două etape:

  1. Spania – 6 puncte
  2. Suedia – 4 puncte
  3. România – 3 puncte
  4. Malta – 3 puncte
  5. Norvegia – 3 puncte
  6. Insulele Feroe – 0 puncte

Lotul României pentru dubla cu Norvegia şi Malta:

  • Portari: Ciprian Tătăruşanu (Nantes, 59/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Ionuţ Radu (Genoa, 0/0)
  • Fundaşi: Romario Benzar (FCSB, 15/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 34/0), Dragoş Grigore (Ludogorets, 35/0), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa, 3/0), Iulian Cristea (FCSB, 0/0), Alin Toşca (PAOK, 15/0), Nicuşor Bancu (U Craiova 1948 CS, 9/0)
  • Mijlocaşi: Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 42/5), Dorin Rotariu (Astana, 9/1), Ciprian Deac (CFR Cluj, 19/4), Dennis Man (FCSB, 3/0), Tudor Băluţă (FC Viitorul, 4/0), Răzvan Marin (Standard Liege, 16/1), Paul Anton (Krylia Sovetov, 8/0), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS, 4/0), Dan Nistor (Dinamo, 1/0), Alexandru Maxim (Mainz, 34/3), Gheorghe Grozav (Kisvarda FC, 27/5), Nicolae Stanciu (Al-Ahli, 30/10), Ianis Hagi (FC Viitorul, 3/0)
  • Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets, 31/10), George Ţucudean (CFR Cluj, 9/3), George Puşcaş (Palermo, 6/2)

Jucătorii l-au sărbătorit pe goalkeeperul Silviu Lung, care a împlinit vârsta de 30 de ani, iar colegii i-au transmis că deja nu mai este junior. Ţucudean se gândeşte la un transfer, deşi golgheterul Ligii 1 mai are un an de contract cu CFR.

Ianis Hagi va fi prezent la acţiunea naţionalei mari, întrucât echipa la care se va transfera în această vară nu-l va lăsa la să joace pentru România U21 la Campionatul European de tineret din 2019. Într-o situaţie similară se regăseşte şi celălalt mijlocaş central, Răzvan Marin, care nu a fost lăsat de Ajax să ia parte la turneul european sub comanda lui Mirel Rădoi.

Jurnaliştii de la L’Equipe au discutat despre posibilitatea ca Tătăruşanu să se transfere la Lyon. Şi alţi fotbalişti trebuie să-şi caute echipă în această vară: lui Chipciu i-a expirat împrumutul, Stanciu a recunoscut că nu s-a acomodat foarte bine la arabi şi că ar dori o revenire în Europa, iar Maxim este pe lista de transferuri la Mainz. Puşcaş şi Ionuţ Radu se gândesc că ar putea fi reţinuţi la Inter sau că vor fi împrumutaţi în sezonul viitor la aceeaşi echipă.

Una peste alta, este clar că componenţii lotului vor încerca să se menajeze, pentru că accidentarea în această perioadă a verii poate avea consecinţe extrem de grave pentru cariera unui fotbalist: de la ratarea unui transfer, la pierderea pregătirii şi implicit a locului în echipă sau în planurile antrenorului.

Este greu de dat un pronostic obiectiv la acest meci: Cu toţii ne dorim ca băieţii lui Cosmin Contra să se impună la Oslo şi să ia o şansă importantă în lupta pentru calificare, însă acest lucru pare puţin probabil să se întâmple. Nu spunem asta pentru că Norvegia ar fi o echipă extrem de puternică, ci pentru că naţionala noastră nu a avut prestaţii convingătoare şi constante de foarte multă vreme. De aceea, vă recomandăm un pronostic neutru:

Minutul primului gol: După minutul 28:00 @ 2.20

Cu siguranţă, pronosticuri pentru meciuri României vor fi incluse mâine de către zeci de mii de pariori pe biletul zilei, dintre care o bună parte vor consulta şi propunerile specialiştilor: https://pariurix.com/ponturi/biletul-zilei.

Baftă şi inspiraţie!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: publicitate 

viewscnt
Articole similare