Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nota de plată! Fotbaliştii de la PSG şi Marseille şi-au au aflat pedepsele după scandalul de la derby. Au curs suspendările

Nota de plată! Fotbaliştii de la PSG şi Marseille şi-au au aflat pedepsele după scandalul de la derby. Au curs suspendările

PSG

Comentarii

Comisia de disciplină a ligii franceze de fotbal profesionist l-a suspendat, miercuri, şase jocuri pe mijlocaşul Layvin Kurzawa de la PSG, după incidentele din finalul meciului cu Olympique Marseille, informează lefigaro.fr.

Jordan Amavi (Marseille) a fost suspendat trei meciuri, Neymar (PSG) a primit două partide plus una cu suspendare, Leandro Paredes (PSG) a "luat" două etape de suspendare, iar Dario Benedetto (Marseille), una.

Comisia continuă analiza acuzaţiilor de rasism, formulate de Neymar la adresa lui Alvaro Gonzalez (Marseille).

Vinovat că ar fi scuipat în direcţia lui Gonzalez, Angel Di Maria (PSG) va veni în faţa comisiei săptămâna viitoare, astfel că el va evolua în meciul cu Nice de duminică.



Olympique Marseille a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana Franţei, PSG, într-un meci din etapa a III-a a Ligue 1.

Golul a fost marcat de Florian Thauvin, în minutul 31.

După o încăierare generală produsă în finalul meciului, Kurzawa şi Paredes (PSG), respectiv Amavi şi Benedetto au fost eliminaţi, în minutul 90+7. Neymar, revenit pe teren după ce a fost infectat cu Sars-CoV-2, a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 90+9, după ce arbitrul a consultat VAR. Brazilianul l-a aplaudat apoi ironic pe centralul Jerome Brisard, care a acordat alte 12 cartonaşe galbene, duminică.

După această partidă, atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, l-a acuzat pe fundaşul spaniol al echipei Olympique Marseille, Alvaro Gonzalez, de rasism.

Afla mai multe despre: psgmarseilleligue 1pedepse 

viewscnt
Articole similare