Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nota de plată pentru Douglas Costa după gestul oribil din ultimul meci! Suspendare şi amendă record pentru mijlocaş

Nota de plată pentru Douglas Costa după gestul oribil din ultimul meci! Suspendare şi amendă record pentru mijlocaş

Serie A

Comentarii

Fotbalistul Douglas Costa ar putea fi suspendat de federaţie între trei şi cinci meciuri, pentru că l-a scuipat pe Federico Di Francesco, în finalul meciului Juventus - Sassuolo, informează presa italiană.

În plus, clubul Juventus îl va amenda pe jucător, iar La Repubblica scrie că valoarea penalităţii ar putea atinge 100.000 de euro.

Întrebat dacă gruparea torineză îl va sancţiona pe Costa, antrenorul Massimiliano Allegri a răspuns: "Cu sigranţă, da. Indiferent de provocare, el ar fi trebui să se comporte altfel. Este un jucător al echipei Juventus, iar meciul nu este o coridă unde facem ce vrem."

Douglas Costa l-a scuipat pe Federico Di Francesco în finalul meciului pe care echipa brazilianului, Juventus, l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu Sassuolo, scor 2-1.



Pentru gestul său, Douglas Costa a primit cartonaşul roşu, în minutul 90+4, şi riscă o sancţiune dură din partea comisiei de disciplină.

După meci, mijlocaşul brazilian a cerut iertare printr-un mesaj postat pe Instagram.

"A fost urât, sunt conştient şi cer iertare tuturor. Această atitudine izolată nu corespunde cu ceea ce am arătat mereu în cariera mea", a scris el.

Formaţia Juventus Torino a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sassuolo, într-un meci din etapa a patra a campionatului Italiei, în care Cristiano Ronaldo a înscris ambele goluri ale învingătorilor. Pentru portughez, au fost primele goluri marcate în Serie A.

Ronaldo a înscris în minutele 50 şi 65. Pentru Sassuolo a marcat Babacar, în minutul 90+1.

Afla mai multe despre: douglas costadi francescojuventussuspendareamenda 

viewscnt
Articole similare