Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nottingham Forest şi-a găsit manager. Nuno Espirito Santo revine în Premier League, după dezastrul de la Al Ittihad

Nottingham Forest şi-a găsit manager. Nuno Espirito Santo revine în Premier League, după dezastrul de la Al Ittihad

Premier League

Comentarii

Nuno Espirito Santo (49 de ani), a fost ales drept noul manager al celor de la Nottingham Forest, după ce formaţia din a doua jumătate a clasamentului din Premier League a renunţat la serviciile galezului Steve Cooper (44 de ani).

Nuno Espirito Santo a semnat un contract valabil până în 2026. Portughezul a antrenat ultima oară în Arabia Saudită, pe Al Ittihad, club pe care l-a părăsit în luna noiembrie a acestui an.

Portughezul a ajuns pe banca echipei din Arabia Saudită în iulie 2022. 53 de meciuri a petrecut fostul jucător al celor de la FC Porto pe banca echipei din Arabia Saudită. Acesta a avut parte de un început modest de sezon, în ciuda investiţiilor masive din această vară, iar şeicii l-au îndepărtat.

În sezonul său de debut, Nuno a cucerit titlul şi Supercupa în Arabia Saudită.

Nuno Espirito Santo, la a treia echipă în Premier League

Nuno a mai antrenat în Premier League la Wolverhampton, echipă pe care a preluat-o în 2017. Acesta a promovat cu echipa din West Midlands în Premier League, din Championship.

Managerul a impus o politică de transferuri unică în Anglia, acesta a transferat fotbalişti portughezi, cu care a reuşit să încheie pe locul şapte pentru două sezoane la rând, în 2018/2019 şi în 2019/2020.

La Tottenham a petrecut o perioadă de doar patru luni. O înfrângere clară cu Manchester United venită la finalul lunii octombrie, în 2021, i-a adus demiterea de pe banca echipei londoneze, lui Nuno Espirito Santo.

Nottingham Forest este pe locul 17 în Premier League, cu 14 puncte. Steve Cooper a fost managerul clubului din Nottingham timp de doi ani, a preluat echipa în 2021, cât "Forest" era încă în Championship.

Afla mai multe despre: nottingham forestnuno espirito santoal ittihad 

viewscnt
Articole similare