Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua achiziţie a roş-albaştrilor, mesaj pentru Gigi Becali: ”Criticile sunt normale, dar eu vreau să-l fac să mă complimenteze”

Noua achiziţie a roş-albaştrilor, mesaj pentru Gigi Becali: ”Criticile sunt normale, dar eu vreau să-l fac să mă complimenteze”

FCSB

Comentarii

Adrian Stoian a susţinut miercuri prima conferinţă de presă în calitate de jucător al FCSB. Cel mai nou transfer al roş-albaştrilor nu consideră că a făcut un pas înapoi venind în România şi a mărturisit ce a discutat cu patronul noii sale echipe, Gigi Becali.

Stoian (27 de ani), fotbalist cu peste 150 de meciuri în fotbalul italian a explicat cum au decurs negocierile cu FCSB şi a confirmat că a avut şi alte oferte din Serie B, dar că decizia sa a înclinat în favoarea roş-albaştrilor: ”Nu am avut oferte din Liga 1. A existat interes din Serie B, dar am preferat să vin aici. Au fost nişte negocieri rapide, ne-am înţeles imediat, ceea ce mi-a dat încredere. Vreau să ajut FCSB şi să răsplătesc încrederea celor de-aici. Nu m-a surprins interesul lor, dar am fost fericit, mai ales când te doreşte o echipă de calibrul Stelei” a spus noua achiziţie a FCSB.

La noua sa echipă, criticile patronului sunt de cele mai multe ori dure şi publice. Adrian Stoian nu se teme şi speră să nu-i dea motive lui Gigi Becali să acţioneze astfel: ”Criticile sunt normale ţinând cont că anul acesta am avut şase luni destul de grele la Crotone. Sper să nu-i dăm ocazia domnului Becali să ne critice, ci doar să ne complimenteze. I-am zis că vin cu inima deschisă aici, nu am vorbit prea mult cu el. Mi-a spus că vrea să mă aducă şi am răspuns pozitiv” a spus Stoian.

Internaţionalul român a declarat că are o relaţie bună cu o parte dintre noii săi colegi şi chiar a recunoscut că a mai discutat cu ei în trecut despre FCSB: ”Am vorbit cu Bălaşa, cu Benzar, cu Tase (n.r Florin Tănase)...vorbeam cu ei şi la echipa naţională despre asta, dar atunci nu eram decis. Suntem prieteni şi discutam mereu despre cum merge echipa, care e situaţia la ei, la mine. E un plus că mă cunoscut cu ei, cu Filip, cu Pintilii, probabil că nu mai am nevoie de acomodare acum” a mărturisit fotbalistul cu 131 de meciuri în tricoul lui Crotone.

  • 4 ani a stat Adrian Stoian la juniorii lui AS Roma
  • 13 goluri a marcat internaţionalul român pentru Crotone
  • 108 meciuri are Stoian în Serie A

Afla mai multe despre: adrian stoianfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare