Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua achiziţie de la Viitorul se simte ca "acasa": "Fotbalul din România seamănă cu cel din Spania. Am găsit mulţi jucători tehnici la Viitorul"

Noua achiziţie de la Viitorul se simte ca "acasa": "Fotbalul din România seamănă cu cel din Spania. Am găsit mulţi jucători tehnici la Viitorul"

Farul Constanța

Comentarii

Victor Fernandez (22 de ani), una dintre achiziţiile verii pentru Viitorul Constanţa, a vorbit despre experienţa sa în fotbalul românesc.

Proaspăt transferat în România, Victor Fernandez a oferit primul interviu pentru site-ul clubului Viitorul Constanţa: "Totul este foarte bine, am găsit mulţi jucători buni aici şi sunt fericit că am descoperit fotbalişti care joacă pe placul meu. Sunt buni din punct de vedere tehnic şi iubesc mingea" a recunoscut Fernandez.

"Fotbalul de aici este similar cu cel din Spania, a fost important pentru mine că pot juca în prima ligă din România. Nu ştima multe despre fotbalul de aici, dar după ce am semnat, m-am interesat şi cred că aveţi un fotbal bun. Am auzit de Hagi, de Gică Popescu, legende pentru fotbalul românesc" a adăugat fotbalistul adus de la Newcastle.

"Cred că primul meci va fi dificil, dar sper că vom putea câştiga cele trei puncte. Vreau să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele" a mai spus spaniolul.

Victor Fernandez a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti spanioli ai generaţiei sale. Pe vremea când evolua la juniorii formaţiei din ligile inferioare, Cornella, ibericul era monitorizat de cele mai puternice formaţii din Spania. După cum chiar el recunoaşte într-un interviu, ar fi putut ajunge la Espanyol Barcelona sau la Real Madrid, însă a ales să plece în Anglia şi să semneze cu Newcastle United. Se întâmpla în anul 2016, pe vremea când avea doar 18 ani.

Victor Fernandez a stat patru ani pe St. James Park, timp în care a fost măcinat de accidentări, având puţine oportunităţi să-şi demonstreze calităţile. Mijlocaşul stânga a evoluat la echipa secundă a clubului majoritatea timpului, în 37 de meciuri, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 3 assisturi. 

Afla mai multe despre: victor fernandez 

viewscnt
Articole similare