Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua casă a lui Leicester în valoare de 100 de milioane de lire sterline este gata să găzduiască fosta campioană Premier League

Noua casă a lui Leicester în valoare de 100 de milioane de lire sterline este gata să găzduiască fosta campioană Premier Leaguegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Complextul cuprinde 21 de zone de pregătire dintre care 14 terenuri de antrenament la standarde şi dimensiuni oficiale, una dintre ele cu o capacitate de 500 de locuri.

Campioana Premier League din 2016 se mută joi în casă nouă, un complex cu 14 terenuri de fotbal în valoare de 100 de milioane de lire sterline întins pe o suprafaţă de 185 de hectare. Managerul celor de la Leicester, Brendan Rogers, a declarat că este cea mai importantă invesiţie pe care clubul Leicester a realizat-o din istorie.

Complexul a fost construit pe un fost teren de golf, iar o parte din acest teren de golf a fost păstrat pentru ca membrii echipei să poată juca pentru relaxare. Complextul cuprinde 21 de zone de pregătire dintre care 14 terenuri de antrenament la standarde şi dimensiuni oficiale, una dintre ele cu o capacitate de 500 de locuri.

"Avem ocazia să ne mutăm pe unul dintre cel mai modern şi avansat complex din lume şi suntem cu toţii încântaţi. Este incredibil şi abia aşteptăm să ne bucurăm de tot ce ne oferă acest complex. Este cea mai importană investiţie din istoria clubului, complexul va îmbunătăţi atât membrii echipei cât şi oamenii de rând" a declarat Brendan Rogers.

Articol postat de ANDREI BADEA

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leicesterpremier league 

viewscnt
Articole similare