Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua înţelegere dintre Leo Messi şi Barca. Argentinianul va semna pe cinci sezoane, dar va avea salariul diminuat la jumătate

Noua înţelegere dintre Leo Messi şi Barca. Argentinianul va semna pe cinci sezoane, dar va avea salariul diminuat la jumătate

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi îşi prelungeşte înţelegerea cu FC Barcelona. El a acceptat diminuarea salariului, dar va parafa o înţelegere până în 2026.

Vestea pe care toţi fanii Barcelonei o aşteptau se va transforma în realitate în următoarele zile, anunţă presa apropiată de clubul blaugrana.

Cotidianul catalan Sport scrie, luni, că Lionel Messi a fost de acord să primească un salariu înjumătăţit şi va semna un nou contract cu FC Barcelona pe cinci sezoane. 

Telenovela pare că a luat sfârşit, iar Leo Messi, cel mai important jucător din istoria clubului catalan, va rămâne la formaţia sa de suflet. Contractul lui Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie, dar Joan Laporta l-a convins pe super starul argentinian să parafeze o nouă înţelegere. ”Este un gest important pe care Messi îl face pentru clubul pe care îl iubeşte” scrie presa catalană.

Messi a câştigat cu FC Barcelona de 10 ori campionatul Spaniei şi de patru ori Liga Campionilor. În prezent, Messi se află în vacanţă la Ibiza, alături de foştii săi coechipieri Luis Suarez şi Cesc Fabregas.

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare