Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua minune a olandezilor. Adversarul ”tricolorilor mici” pe care au pus ochii Real Madrid şi Liverpool

Noua minune a olandezilor. Adversarul ”tricolorilor mici” pe care au pus ochii Real Madrid şi Liverpool

Real Madrid

Comentarii

Deşi nu spune mare lucru microbiştilor, fundaşul Sven Botman poate fi marea surpriză a verii pe piaţa transferurilor. Olandezul este dorit de Real Madrid şi Liverpool şi ar urma să joace împotriva tricolorilor mici în partida de debut de la turneul final U21

România U21 – Olanda U21. Naţionala României de tineret debutează la Campionatul European, miercuri, de la ora 22:00, în meciul împotriva reprezentativei similare a Olandei. Partida va fi LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Sven Botman, noua minune a olandezilor

Naţionala lui Adrian Mutu va avea în faţă câţiva fotbalişti extrem de talentaţi în grupa preliminară. Unul dintre numele care atrage cu siguranţă atenţia este cel al lui Sven Botman, un fundaş extrem de puternic, care impresionează în acest an în Ligue 1. Atât de mult, încât marile cluburi ale Europei au pus deja ochii pe el. 

Real Madrid l-a transformat într-un obiectiv concret pe Pau Torres, fundaşul central de la Villarreal. Alături de Kounde de la Sevilla, internaţionalul spaniol reprezintă o opţiunea principală pentru defensiva ”albilor”, care momentan nu ştiu dacă se vor mai baza pe Sergio Ramos, fotbalist care negociaza prelungirea acordului cu Real Madrid. Totuşi, Torres şi Kounde sunt nume consacrate din fotbalul mare, însă Real Madrid se orientează şi spre fotbalişti foarte tineri.

Potrivit OKDiario, tânărul apărător olandez, Sven Botman, poate ajunge şi el pe Santiago Bernabeu, el fiind urmărit de scouterii madrilenilor de ceva vreme.

Botman are 21 de ani şi s-a format la Ajax. De anul trecut însă, Sven evoluează în Franţa, la Lille, acolo unde este titular de drept. Clubul din Ligue 1 a plătit nu mai puţin de 9 milioane de euro pentru transferul internaţionalului de tineret, care acum este considerat o mare speranţă în ţara sa natală. De altfel, Botman a fost convocat la prima reprezentativă a Olandei în noiembrie anul trecut, dar nu a apucat încă să debuteze.

Potrivit sursei citate, nu doar Real Madrid este pe urmele lui Sven Botman. Liverpool şi Arsenal l-ar dori şi ele pe talentatul apărător de la Lille, club care va solicita probabil minim 30 de milioane de euro pentru transferul acestuia. În prezent, ”uriaşul” de 1.95 m este cotat la 25 de milioane de euro, iar în acest sezon a evoluat deja în 27 de meciuri pentru Lille în Ligue şi Europa League.

Afla mai multe despre: sven botmanreal madrid 

viewscnt
Articole similare