Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua nebunie a lui Mayweather. Debutează în MMA împotriva unui kickboxer mai tânăr cu 20 de ani. VIDEO cu viitorul adversar

Noua nebunie a lui Mayweather. Debutează în MMA împotriva unui kickboxer mai tânăr cu 20 de ani. VIDEO cu viitorul adversargalerie foto

Box

Comentarii

Floyd Mayweather a revenit asupra deciziei de a se retrage din box şi a anunţat că va lupta din nou. Îl va înfrunta pe Tenshin Nasukawa, un kickboxer de numai 20 de ani. Lupta va avea loc în Japonia, în ajunul Anului Nou.

La 41 de ani, Floys Mayweather este gata să revină în ring. Neînvins în cele 50 de lupte din carieră, americanul încerca de mult să facă trecerea la MMA. Un prim pas a fost lupta cu Conor McGregor, dar acum pare că visul său va deveni în sfârşit realitate.
Mayweather a semnat un contract cu RIZIN Promotions, care îi va asigura mai multe meciuri de MMA. Primul dintre ele se va disputa chiar în ajunul Anului Nou, împotriva kickboxerului Tenshin Nasukawa, în Saitama, Japonia.
Formatul, regulile şi limitele categoriei nu au fost încă stabilite, iar bursele celor doi luptători sunt ţinute încă în secret, dar zvonurile spun că Mayweather urmează să încaseze o sumă cu opt cifre.
 
Cine este Tenshin Nasukawa
Ca şi Mayweather, kickboxerul japonez în vârstă de 20 de ani este neînvins în carieră. A câştigat toate cele 27 de meciuri de kickboxing pe care le-a disputat, 21 prin knockout, iar în MMA are patru victorii, din tot atâtea meciuri. Luptător de gardă inversă, Nasukawa se bazează pe loviturile foarte puternice cu piciorul stâng şi o rapiditate ieşită din comun în ring. 
Dezavantajul lui Nasukawa ar putea fi înălţimea. Este cu zece centimetri mai scund decât Mayweather, dar acest lucru nu îl sperie pe japonez. "Adversarul meu pare mai înalt decât este în realitate, iar acest lucru se datorează aurei pe care şi-a format-o în jurul său. Eu cred că pot să îl pun jos".
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: floyd mayweathermmakickboxtenshin nasukawa 

viewscnt
Articole similare