Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua perlă a Germaniei poate ajunge la Real Madrid sau Barcelona. Îşi laudă antrenorul şi vorbeşte despre posibilul său transfer

Noua perlă a Germaniei poate ajunge la Real Madrid sau Barcelona. Îşi laudă antrenorul şi vorbeşte despre posibilul său transfer

Bundesliga

Comentarii

Kai Havertz a mărturisit într-un interviu acordat cotidianului Sport Bild că se simte pregătit să facă pasul spre o formaţie de top.

Dorit de Bayern Munchen, Barcelona, dar şi de Real Madrid, Kai Havertz, noul star al fotbalului german, mărturiseşte că se simte pregătit să facă pasul spre un alt campionat sau spre o altă echipă mare a fotbalului european.

Talentatul mijlocaş în vârstă de 20 de ani explică pentru Sport Bild: ”Eu mă simt pregătit să fac un pas important în cariera mea. Asta include chiar şi o experienţă în afara Germaniei. Leverkusen este un club mare şi mă simt bine aici. Dar mereu am considerat că trebuie să fac un pas şi mai mare în cariera mea şi sper să îl fac la momentul potrivit. Aceasta este marea mea ambiţie” a dezvăluit Kai Havertz.

Puştiul minune de la Bayer Leverkusen recunoaşte importanţa pe care o are actualul său antrenor în caiera sa: ”Este un om extrem de important pentru mine. Cred că cei din club au luat o decizie excelentă prin numirea sa, iar rezultatele se văd, atât în jocul echipei, cât şi la nivel individual, în jocul fiecăruia dintre noi” a mărturisit Havertz, despre impactul pe care l-a avut Peter Bosz de la numirea sa pe banca lui Bayer.

Kai Havertz este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din lume, alături de Erling Haaland sau Jadon Sancho, fotbalişti de la Borussia Dortmund. Havertz a avut un sezon excelent anul trecut, atunci când a marcat nu mai puţin de 20 de goluri şi a oferit şi şapte pase de gol, formă care i-a adus prima selecţie şi la echipa naţională a Germaniei. Între timp, el a bifat şapte meciuri pentru fosta campioană mondială şi a înscris şi un gol.

  • 139 de meciuri are Havertz la Bayer Leverkusen şi 38 de goluri
  • Primul gol în naţionala Germaniei l-a marcat contra Argentinei
  • A fost inclus în echipa ideală din Bundesliga în stagiunea trecută
  • 6 goluri a marcat în actuala stagiune din Germania
  • 81 de milioane de euro este cota sa de piaţă la numai 20 de ani

Afla mai multe despre: kai havertz 

viewscnt
Articole similare