Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nouă persoane au fost reţinute şi şase rănite, după incidentele de la Bilbao

Nouă persoane au fost reţinute şi şase rănite, după incidentele de la Bilbao

UEFA Europa League

Comentarii

Nouă persoane, dintre care cinci basci, trei ruşi şi un polonez, au fost reţinute la Bilbao, după incidentele dinaintea meciului Athletic - Spartak Moscova, din manşa a doua a 16-imilor Ligii Europa, soldate cu decesul unui poliţist, informează presa locală.

Circa 200 de fani ruşi şi suporteri basci au fost implicaţi în incidente violente, înaintea meciului Athletic Bilbao - Spartak Moscova, din returul 16-imilor Ligii Europa. Fanii ruşi au aruncat cu sticle, petarde şi fumigene înspre suporterii echipei basce înaintea partidei de pe San Mames. Şase persoane au fost rănite, iar un poliţist a decedat după ce a făcut infarct.

Potrivit EFE, poliţistul a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovit de un dispozitiv pirotehnic. Transportat la spital, medicii au încercat să-l resusciteze, fără succes însă.

Cele nouă persoane reţinute vor compărea, joi, în faţa unei instanţe. Polonezul reţinut este acuzat de violenţe la adresa ruşilor.

Athletic Bilbao a pierdut meciur retur cu Spartak Moscova, scor 1-2, dar s-a calificat în oprimi graţie victoriei din deplasare, scor 3-1.

Afla mai multe despre: europa leaguebilbaospartak moscova,  

viewscnt
Articole similare