Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua regulă favorită a lui Gigi Becali e şi pe placul lui Adrian Mihalcea. Antrenorul lui Dinamo respiră uşurat: "E o schimbare foarte bună"

Noua regulă favorită a lui Gigi Becali e şi pe placul lui Adrian Mihalcea. Antrenorul lui Dinamo respiră uşurat: "E o schimbare foarte bună"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, e fericit, după ce a primit vestea că va putea efectua până la cinci schimbări de-a lungul unui meci.

Tehnicianul care nu a apucat să debuteze la Dinamo crede că jucătorii aveau nevoie de o astfel de regulă, din cauza pauzei lungi, cauzate de pandemia de coronavirus: "Este un lucru foarte bun că s-a apelat la această formă şi s-a ajuns la cinci schimbări, plus că pe banca de rezerve vor lua loc mai mulţi fotbalişti. Ţinând cont de forma acestui campionat şi de pauza destul de lungă, e o schimbare foarte bună şi pentru noi şi pentru jucători", a declarat antrenorul dinamovist pentru Telekom Sport. 

Până la cinci schimbări în Liga 1 şi Liga 2

“Având în vedere modificarea temporară a Legilor Jocului aprobată de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis ca până la finalul sezonului 2019/2020, echipele participante în competiţiile Liga 1 şi Liga 2 să poată efectua un număr de 5 înlocuiri pe toată durata desfăşurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. Regula celor 5 schimbări permise pe durata unui joc a fost testată în cadrul calificărilor pentru viitoarea ediţie a Campionatului European U21, care au debutat în toamna anului trecut", a transmis FRF. 

Recent, Gigi Becali saluta decizia FRF în privinţa schimbărilor. Mai mult, finanţatorul FCSB a promis că va efectua chiar şi patru modificări la pauza meciurilor echipei sale. 

Afla mai multe despre: adi mihalceadinamo 

viewscnt
Articole similare