Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua senzaţie a fotbalului iberic! A fost convocat deja la naţionala mare, iar Barca şi Real Madrid vor să-l transfere

Noua senzaţie a fotbalului iberic! A fost convocat deja la naţionala mare, iar Barca şi Real Madrid vor să-l transfere

La Liga

Comentarii

Bryan Gil Salvatierra este considerat noua minune a fotbalului iberic. La 20 de ani, Gil a fost convocat în premieră la echipa naţională mare.

Spania şi-a anunţat lotul pentru primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. Pe lista jucătorilor chemaţi de selecţioner se numără şi câţiva tineri, foarte talentaţi.

Pedro Porro, Eric Garcia sau Pedri sunt doar trei dintre suprizele ibericilor pentru meciurile cu Grecia, Georgia şi Kosovo. O altă surpriză este prezenţa lui Bryan Gil, puştiul minune al Sevillei, care în acest moment este împrumutat la Eibar.

Supranumit „micul Cruyff”, Bryan Gil abia a împlinit 20 de ani în februarie. Crescut de Sevilla, tânărul jucător care în această stagiune joacă pentru Eibar, a furat deja privirile granzilor Real Madrid şi FC Barcelona. A marcat două goluri pentru Eibar în acest sezon, dar Bryan Gil îţi fură privirea prin ceea ce face cu, sau fără minge, pe teren.

Sevilla îl aşteaptă însă înapoi din sezonul viitor, iar perla descoperită de Monchi în academia clubului, ar putea fi titular de drept în stagiunea viitoare în tricoul formaţiei antrenate de Julen Lopetegui. 

Afla mai multe despre: bryan gilsevillanaţionala spaniei 

viewscnt
Articole similare