Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua senzaţie din Liga 1 e fan Kluivert şi Drogba. Kevin Luckassen: ”Aş vrea să rămân în România!”

Noua senzaţie din Liga 1 e fan Kluivert şi Drogba. Kevin Luckassen: ”Aş vrea să rămân în România!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Kevin Luckassen, atacantul adus de Mircea Rednic la Iaşi se declară încântat de experienţa în România.

Pentru mine, cel mai important e ca echipa să rămână în Liga I” spune Kevin Luckassen, vârful adus de Mircea Rednic la Iaşi, care a marcat de patru ori în ultimele trei meciuri pentru echipa sa.

”Mă simt bine, avem un grup bun. E şi un oraş frumos, aşa că mă simt confortabil” spune fotbalistul Iaşiului.

Kevin se declară fan Patrick Kluivert şi Didier Drogba:”Când eram tânăr, îl urmăream pe Patrick Kluivert. De asemenea, îmi plăcea foarte mult şi Drogba” mărturiseşte el.

Mircea Rednic este omul căruia Luckassen îi mulţumeşte pentru că l-a adus în România. Atacantul nu respinge ideea de a continua în ţara noastră: ”Antrenorul m-a adus aici, mi-a dat încredere să joc. Ar fi frumos să rămân, dar mai am contract până pe 1 august şi vom vedea. Îmi place oraşul. Am fost în multe ţări. Înainte să vin aici l-am întrebat pe Nicandro şi mi-a zis să nu îmi fac griji, oraşul e frumos şi am văzut şi eu acest lucru” a mai spus atacantul formaţiei ieşene.

Atacantul olandez, de origine ganeză, Kevin Luckassen, 26 de ani, vine de la formaţia olandeză Almere. În carieră, Luckassen a mai evoluat la formaţiile Ross County (2013-2014), Slovan Liberec (2014-2016), St. Poelten (2016-2017) şi Northampton City (2018). El are în palmares o cupă a Cehiei, cucerită în perioada în care evolua pentru Slovan Liberec.
 

Afla mai multe despre: kevin luckassen 

viewscnt
Articole similare