Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua senzaţie pentru marile echipe din toată lumea. Şi FCSB şi-a rezervat un astfel de cantonament

Noua senzaţie pentru marile echipe din toată lumea. Şi FCSB şi-a rezervat un astfel de cantonament

Superliga

Comentarii

Peste 100 de echipe de fotbal din toate colţurile lumii vor ajunge în această iarnă pe Costa del Sol, în sudul Spaniei, pentru a-şi desfăşura cantonamentele. Printre ele este şi FCSB, care şi-a programat aici un stagiu de pregătire pentru perioada 21 ianuarie - 4 februarie.

Ţinuturile însorite de pe Costa del Sol, Andaluzia, sunt tot mai căutate de cluburile de fotbal. Potrivit malagahoy.es, în această iarnă hotelurile din această regiune vor găzdui peste 100 de echipe de fotbal care vor veni aici pentru cantonamente. Cererea este tot mai mare de la un an la altul. Este vorba mai ales despre echipe care provin din ţări cu o climă rece iarna şi unde campionatul se întrerupe în perioada verii. Însă nu este o regulă.

Potrivit malagahoy.es, inclusiv echipele din China au început să meargă în zona Malaga. Însă tot aici îşi vor desfăşura stagii de pregătire cluburi precum Feyenoord, Hamburg, Borussia Dortmund sau FCSB: ”Cererile pentru Costa del Sol sunt în creştere, iar noi trebuie să ne extindem de la un an la altul, pentru a satisface toate cluburile şi federaţiile care doresc să se antreneze în Spania”, spune un reprezentant al companiei Football Impact, una dintre cele mai mari dintre cele care se ocupă cu organizarea unor astfel de cantonamente.

”Echipele sunt în căutarea de soare, temperaturi ridicate, servicii de calitate şi experienţa se repetă de la an la an. Football Impact se ocupă acum de mai mult de 200 de echipe pe an şi organizează mai mult de 220 de meciuri amicale pe an”, mai spun reprezentanţii Football Imapct.

Afla mai multe despre: fcsbcosta del solspaniamalaga 

viewscnt
Articole similare