Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua ţintă a lui Arsenal după ce tunarii au probleme cu transferul lui Zaha! Este mai ieftin decât ivorianul lui Crystal Palace

Noua ţintă a lui Arsenal după ce tunarii au probleme cu transferul lui Zaha! Este mai ieftin decât ivorianul lui Crystal Palace

Arsenal

Comentarii

Unai Emery îşi doreşte neapărat un atacant cu care să poată ataca un loc de Liga Campionilor în sezonul viitor. Antrenorul spaniol a găsit şi o variantă de rezervă după ce aducerea lui Zaha nu mai este atât de sigură.

Arsenal a ratat al treilea an la rând calificarea în grupele Ligii Campionilor iar oficialii londonezilor au diminuat bugetul de transferuri al managerului spaniol al roş-albilor. Aşa că Unai Emery încearcă să se descurce cum poate. Pentru că este în pericol să îl piardă pe Aubameyang aflat în discuţii cu Manchester United pentru o mutare pe Old Trafford, fostul antrenor al Sevillei şi-a făcut o listă cu posibilii înlocuitori ai gabonezului.

Prima opţiune era Wilfried Zaha, vârful lui Crystal Palace, pentru care vulturii cer dublul sumei pe care o oferă Arsenal. Aşa că Unai Emery s-a reorientat şi acum a găsit o soluţie salvatoare. Nabil Fekir este noua ţintă a finalistei Europa League, un fotbalist care costă mult mai puţin decât Zaha. Astfel jucătorul lui Lyon poate fi adus pe Emirates pentru aproximativ 33 de milioane de euro. Francezul a fost aproape de a junge la Liverpool vara trecută, însă nu a trecut vizita medicală iar transferul la comrorani a picat. 

Afla mai multe despre: arsenalzahafekirlyoncrystal palace 

viewscnt
Articole similare