Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua ţintă a lui Becali, Darius Olaru, declaraţii în premieră: "Am semnat un precontract cu ei!"

Noua ţintă a lui Becali, Darius Olaru, declaraţii în premieră: "Am semnat un precontract cu ei!"

Fotbal intern

Comentarii

Darius Olaru este dorit cu insistenţă de Gigi Becali care e dispus să scoată din buzunar 600,000 de euro, dar să le lase medieşenilor şi procente dintr-un eventual transfer al acestui în străinătate. Jucătorul celor de la Gaz Metan spune că el nu a fost contactat în vederea unor negocieri, dar recunoaşte că în urmă cu un an şi-a pus semnătura pe un precontract cu FCSB.

Darius a vorbit despre posibilul transfer la Bucureşti, la vicecampioana României. "Eu n-am vorbit niciodată cu nimeni de la Steaua (n.r. FCSB), eu chiar nu ştiu nimic. Este o dorinţă a dânşilor. Eu am semnat un precontract cu Steaua, dar nu cred să mai fie valabil. Am semnat un precontract anul trecut, dar nu ne-am înţeles asupra unor detalii. Precontractul a fost cu acordul clubului din Mediaş. L-am semnat anul trecut, campionatul precedent adică, după etapa a 3-a, dacă ţin bine minte. Se stipula că mai trebuie să stau un an la Mediaş şi de-abia după pot să vin la Steaua", spune Olaru pentru GSP.
 
Acesta însă e rezervat în ceea ce priveşte transferul la FCSB: "Dacă aş da procente, deşi nu ştiu, sincer, cred că până în 50 la sută. Cred că aş alege să merg afară. Orice variantă din străinătate".

Afla mai multe despre: darius olarumediastransferfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare