Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua ţintă a lui Guardiola! Vrea un mijlocaş care joacă în Bundesliga

Noua ţintă a lui Guardiola! Vrea un mijlocaş care joacă în Bundesliga

Manchester City

Comentarii

Sebastian Rudy, fotbalistul lui Schalke, este dorit de Manchester City care este dispusă să plătească 40 de milioane de euro în schimbul său.

Pep Guardiola îşi doreşte concurenţă la mijlocul terenului pentru ca City să poată termina sezonul în forţă. Cetăţenii sunt calificaţi în finala Cupei Ligii, se pregătesc pentru optimile Ligii Campionilor şi sunt în luptă cu Liverpool pentru titlu. Iar ca înlocuitor pentru Fernandinho, managerul campioanei Angliei s-a orientat spre un jucător german.

Îl cunoaşte bine de pe vremea când o pregătea pe Bayern Munchen, iar fotbalistul juca pentru Hoffenheim. Este vorba despre Sebastian Rudy, cel care acum evoluează pentru Schalke 04. Guardiola ştie că pentru a-l putea achiziţiona va fi nevoie de aproximativ 40 de milioane de euro. Însă ia în calcul şi un împrumut în cazul fotbalistului cu 27 de selecţii pentru naţionala Germaniei. Rudy a trecut şi pe la Bayern în sezonul trecut, iar în cazul unui transfer la City ar fi prima experienţă externă pentru jucătorul de 28 de ani. 

Afla mai multe despre: manchester citysebastian rudyguardiolaschalke 04 

viewscnt
Articole similare