Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nouă ”ţintă” pentru FCSB? MM Stoica a vorbit la superlativ despre un jucător de la Sepsi: ”Îmi place foarte mult, mai rar vezi aşa ceva” | EXCLUSIV

Nouă ”ţintă” pentru FCSB? MM Stoica a vorbit la superlativ despre un jucător de la Sepsi: ”Îmi place foarte mult, mai rar vezi aşa ceva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma victoriei lui Sepsi cu FC U Craiova, MM Stoica a vorbit la superlativ despre un jucător al covăsnenilor.

Vineri seara, Sepsi şi FC U Craiova au deschis ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1, cu un duel spectaculos la Sfântu Gheorghe.

Formaţia gazdă a reuşit să se impună cu 2-1, după ce fusese condusă, graţie golurilor marcate de Marius Ştefănescu şi Alexandru Tudorie.

După un început promiţător din partea oltenilor, Sepsi a dominat restul partidei şi a reuşit să obţină o victorie meritată din duelul tehnicienilor italieni.

Marius Ştefănescu, desemnat omul meciului, l-a impresionat pe MM Stoica prin prestaţia sa, iar managerul general de la FCSB a vorbit la superlativ despre acesta.

Fotbalistul lui Sepsi ar putea reprezenta o opţiune pentru FCSB graţie polivalenţeii sale.

Aşa cum atrage şi MM atenţia, Ştefănescu a jucat în banda stângă atât în defensivă, cât şi mai avansat.

Nouă ”ţintă” pentru FCSB?

Având în vedere că FCSB a început să folosească un sistem cu trei fundaşi când are nevoie să marcheze, Ştefănescu ar fi profilul perfect de jucător care să acopere toată banda stângă.

De nicăieri au venit golurile... mai rar să vezi gol Ştefănescu din şezut, la gimnastică am mai văzut poziţia şezut, dar la fotbal mai rar.

Îmi aduc aminte, jucător de picior drept, apăruse de la futsal pe vremuri la Mediaş, după aia a mai jucat la Timişoara şi Călăraşi, Alexandru Munteanu. Jucător de bandă dreaptă.

Când l-am văzut pe Ştefănescu, am zis exact la fel, dar de bandă stângă. Mie îmi place foarte mult Ştefănescu. Chiar e un jucător bun. Într-adevăr, nu prea ştii ce este.

A jucat şi fundaş stânga, a jucat şi extremă stânga, nu l-am văzut niciodată în schimb în partea dreaptă.

Ca să intre în interior, că loveşte mingea foarte bine şi apare la finalizare, e un jucător interesant”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În urma victoriei cu FC U Craiova, Sepsi a încheiat sezonul regular cu 39 de puncte, iar oltenii au rămas cu 33.

Afla mai multe despre: marius ştefănescu 

viewscnt
Articole similare