Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua Zeelandă, fără cel mai experimentat jucător al său în meciul cu România: ”Este o mare lovitură pentru noi”

Noua Zeelandă, fără cel mai experimentat jucător al său în meciul cu România: ”Este o mare lovitură pentru noi”

Jocurile olimpice

Comentarii

Winston Reid, cel mai experimentat jucător al echipei sale naţionale, nu va juca în partida cu România.

Noua Zeelandă nu va conta pe serviciile experimentatului fundaş Winston Reid pentru meciul cu România, anunţă rnz.co.nz. Fotbalistul care aparţine de West Ham United, dar care a evoluat în ultima vreme pentru Brentford este dat ca absent pentru partida cu România de presa din ţara sa natală:

”Este o lovitură pentru noi. Nu pot spune exact cât de mult va conta, dar este o mare lovitură” a explicat şi selecţionerul Danny Hay. ”Winston a lucrat în ultimele ore alături de echipa noastră medicală. Cred că se simte mult mai bine, dar pentru meciul cu România este fără îndoială, incert” a anunţat Hay.

Noua Zeelandă a vrut să-l înlocuiască pe Reid cu Michael Boxall, dar clubul de care aparţine jucătorul, nu a fost de acord.

Winston Reid are 25 de selecţii în prima reprezentativă şi un singur gol marcat.

Selecţionerul Noii Zeelande a confirmat înainte de meciul cu România că Michael Voud va rămâne în poarta echipei sale naţionale, deşi a fost considerat responsabil de golurile primite în meciul cu Honduras.

România va evolua, miercuri, de la ora locală 17.30 (11.30, ora României), cu Noua Zeelandă, într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului olimpic. Tricolorii au nevoie de o victorie pentru a trece de Grupa B.

Afla mai multe despre: noua zeelandăromâniawinston reid 

viewscnt
Articole similare