Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor al lui CFR a ajuns deja la Cluj! Surpriză uriaşă după despărţirea de Mutu. Cine este alesul lui Neluţu Varga

Noul antrenor al lui CFR a ajuns deja la Cluj! Surpriză uriaşă după despărţirea de Mutu. Cine este alesul lui Neluţu Vargagalerie foto

Superliga

Comentarii

Neluţu Varga, preşedintele lui CFR Cluj, s-a reorientat repede şi a găsit antrenor pentru trupa din Gruia, după ce Adi Mutu a demisionat ca urmare a eliminării ruşinoase din Cupa României, 0-4 contra Corvinului.

Adrian Mutu nu a suportat umilinţa contra divizionarei secunde şi şi-a anunţat în decursul acestei zile demisia din funcţia de antrenor principal al lui CFR Cluj. Neluţu Varga, patronul formaţiei ardelene, i-a găsit deja înlocuitor lui Adrian Mutu, iar anunţul oficial va fi făcut în cel mai scurt timp posibil.

Mandorlini, “non c'e due senza tre!”

Andrea Mandorlini a fost surprins de reporterii AS.ro pe aeroportul din Cluj-Napoca şi nu s-a ascuns că el este alesul lui Neluţu Varga pentru postul de antrenor al lui CFR. ”Nu mai e nimic de zis”, a declarat fostul jucător al lui Inter, potrivit sursei citate.

La finalul lunii ianuarie, Andrea Mandorlini a lăsat-o pe CFR Cluj pe locul 2, cu 36 de puncte, opt mai puţine la acea vreme decât FCSB. Situaţia este mult mai delicată pentru ardeleni în momentul de faţă, în calculele luptei pentru titlu.

CFR este pe locul trei, la 10 puncte în spatele FCSB şi tremură pentru poziţiile de cupă europeană, după eliminarea din Cupa României. Italianul Andrea Mandorlini a fost demis după primul meci din acest an, 0-1 pe terenul lui FC Botoşani.

Pentru fostul mare fundaş al lui Inter va fi al treilea mandat la CFR Cluj.

(sursă foto: as.ro)

Afla mai multe despre: superligacfr clujandrea mandorlinineluţu varga 

viewscnt
Articole similare