Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul antrenor al lui Ianis Hagi a dat verdictul: „Îi lipsesc automatismele şi alte lucruri!”

Noul antrenor al lui Ianis Hagi a dat verdictul: „Îi lipsesc automatismele şi alte lucruri!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) a debutat pentru Alaves în victoria, scor 1-0, cu Valencia.

Noul antrenor al lui Ianis Hagi a dat verdictul: „Îi lipsesc automatismele şi alte lucruri!”

Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 87 al meciului, însă antrenorul Luis Garcia l-a analizat deja pe Ianis Hagi şi a venit cu câteva informaţii interesante despre forma în care se află mijlocaşul.

„Creşte în pregătire de la o zi la alta, totuşi îi lipsesc automatismele şi alte lucruri", a declarat Luis Garcia potrivit presei din Spania.

Fiul „Regelui” va reveni la echipa naţională şi va pierde mult din antrenamentele echipei de club în următoarele două săptămâni. Asta îi complică situaţia pentru că nu va avea mult timp la dispoziţie să se adapteze la noul stil de joc din Spania.

Gică Popescu laudă transferul lui Ianis Hagi la Alaves: „E o competiţie care se pretează foarte bine pe stilul de joc al românilor!”

Gică Popescu, preşedintele Farului, laudă transferul lui Ianis în Spania şi este sigur că mutarea va fi una reuşită. Ba mai mult, fostul mare fotbalist e de părere că prima liga spaniolă reprezintă campionatul perfect pentru fotbaliştii români, pe care Gică Popescu îi consideră tehnici.

„Este o competiţie, La Liga, care se pretează foarte bine pe stilului lui de joc, al fotbaliştilor români. E o competiţie unde majoritatea echipelor vor să aibă mingea, e un stil de joc care i se potriveşte foarte bine lui Ianis. 

Eu sunt sigur că în perioada cea mai scurtă va reveni la forma pe care o avea înainte de accidentare, este un jucător cu potenţial şi un talent extraordinar”, a spus Gică Popescu, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesspaniadebut 

viewscnt
Articole similare