Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul "caz Alibec" nu mai există. Decizie drastică luată de Stoican în privinţa "rebelului" Platini. Mesaj dur pentru CFR: "Să vă cereţi scuze"

Noul "caz Alibec" nu mai există. Decizie drastică luată de Stoican în privinţa "rebelului" Platini. Mesaj dur pentru CFR: "Să vă cereţi scuze"

Fotbal

Comentarii

Nicolae Dică nu este singurul antrenor din Liga I care are probleme cu jucătorii. Dacă tehnicianul roş-albaştrilor a avut conflicte, de-a lungul timpului, cu Alibec, iar acum are cu Budescu, Flavius Stoican a avut şi el parte de un episod neplăcut în meciul de luni cu FCSB.

Scos din teren în minutul 61 al meciului cu roş-albaştrii, Platini a refuzat să-şi salute antrenorul, mergând nervos pe banca de rezerve. Flavius Stoican şi-a pedepsit imediat jucătorul şi a decis să nu-l oprească în lot pentru meciul cu FC Viitorul.

"Platini nu va face deplasarea, este decizia mea. Nu mă voi baza pe el la meciul cu Viitorul. Nu sunt un tip ranchiunos, nu ţin ura pe nimeni, dar trebuie să iau astfel de decizii" , a declarat Flavius Stoican. loto kino grecia

Ieşenii au învins-o pe FCSB, dar nu îi iartă pe cei de la CFR Cluj, care au pus sub semnul întrebării corectitudinea partidei. Flavius Stoican este încă revoltat.

"A fost deja prea mult să declari că FCSB are un meci uşor. Nu poţi să spui aşa ceva, apoi să declari că vrut, de fapt, să-i motivezi. Noi nu avem nevoie de motivaţia nimănui. Să nu mai vorbească nimeni de corectitudinea jucătorilor pe care îi antrenez. M-a surprins declaraţia lui Mara că ei nu au de ce să ne ceară scuze. Nu, chiar trebuie să vă cereţi scuze. Nu avem noi nevoie de motivaţia voastră", a continuat Stoican.

Afla mai multe despre: iasialibecbudescudicaflavius stoicanfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare