Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul Enache de la FCSB! Omul care va pleca sigur după "evaluarea" lui Becali. Singurul mod prin care mai poate prinde echipa

Noul Enache de la FCSB! Omul care va pleca sigur după "evaluarea" lui Becali. Singurul mod prin care mai poate prinde echipa

Superliga

Comentarii

FCSB se pregăteşte de noi schimbări în această iarnă, după ce Gigi Becali a anunţat că întreaga echipă, inclusiv anternorul Nicolae Dică şi managerul Mihai Stoica, va intra într-un proces de evaluare după încheierea sezonului de toamnă.

Noul "Enache". Omul sacrificat după ultimele transferuri

Totuşi, indiferent de rezultatele "analizei", un jucător se pregăteşte să-şi facă bagajele şi va pleca aproape sigur în pauza de iarnă. Este vorba de croatul Antonio Jakolis, care se află într-o situaţie dificilă după ce Becali a mai adus în această vară încă un jucător care joacă pe postul de mijlocaş dreapta, pe Mihai Roman.

Jakolis a prins echipa FCSB-ului în perioada verii doar în momentele în care a profitat de dorinţa lui Dică de a-şi menaja titluari, iar în cele mai multe rânduri a jucat pe alt post decât pe cel pe care se simte cel mai bine. Mijlocaşul dreapta a fost folosit în acelaşi flanc al defensivei, fiind sacrificat din acest punct de vedere, la fel cum se întâmpla în trecut cu Gabi Enache, jucător plecat între timp de la FCSB.

Croatul venit de la CFR Cluj va avea mari probleme în acest sezon şi în a mai prinde lotul vicecampioanei, iar iarna îi va aduce foarte probabil un nou transfer.

În vară, imediat după venirea lui Mihai Roman la FCSB, Jakolis a fost la un pas de un transfer la echipa lui Marius Şumudică, Al-Shabab, însă negocierile s-au împotmolit.

În condiţiile în care Jakolis a impresionat în perioada de pregătire la FCSB, e greu de crezut că acesta va accepta statutul de rezervă (sau jucător care nu prinde lotul) şi îşi va căuta o echipă unde să joace constant.
 

Afla mai multe despre: jakolisenachetransferbecalipleaca 

viewscnt
Articole similare