Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul fotbalist al FCSB a primit o lecţie din partea unui coleg: "Nu cred că aceasta este valoarea lui. Trebuie să fie unul dintre 'stâlpii' echipei"

Noul fotbalist al FCSB a primit o lecţie din partea unui coleg: "Nu cred că aceasta este valoarea lui. Trebuie să fie unul dintre 'stâlpii' echipei"

Superliga

Comentarii

Cosmin Frasinescu (35 de ani) a încercat să-i ridice moralul lui Ştefan Târnovanu (20 de ani), portar care a gafat în meciul dintre Poli Iaşi şi Academica Clinceni, scor 0-1, şi care va face pasul la FCSB începând cu următorul sezon.

VIDEO Poli Iaşi - Academica Clinceni 0-1 (Florin Achim 77)

Frăsinescu a vorbit, iniţial, despre situaţia din clasament a lui Poli Iaşi, care nu-şi revine în plin campionat şi e ameninţată cu retrogradarea: "Eram într-o situaţie dificilă, acum am ajuns pe ultimul loc. E un moment dificil pentru noi, pentru că vin meciuri din ce în ce mai grele. Toate meciurile sunt cu sabia deasupra capului, trebuie să ne revenim cu moralul şi s-o scoatem. Nu mai avem nimic de pierdut, mai jos nu putem să coborâm", a declarat unul dintre veteranii echipei din Copou. 

Meciul dintre Poli Iaşi şi Academica Clinceni a fost tranşat de gafa portarului Ştefan Târnovanu, care va face pasul la FCSB. La final, colegul său din defensivă i-a dat câteva sfaturi: "Nu putem decât să fim alături de el, este conştient şi el că o să plece la o echipă destul de mare şi nu cred că aceasta este valoarea lui. Trebuie să fie mult mai concentrat, pentru că el trebuie să fie unul dintre 'stâlpii' echipei şi, chiar dacă nu sunt faze de poartă, el trebuie să fie mult mai prezent şi mult mai concentrat", a mai spus fundaşul central al moldovenilor.  

Gigi Becali a plătit 200 de mii de euro pentru transferul goalkeeper-ului pe care l-a lăudat chiar recent, când a anunţat că nu mai este interesat de transferul lui Florin Niţă.

Afla mai multe despre: cosmin frasinescupoli iasi 

viewscnt
Articole similare