Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul Inzaghi" pleacă după doar jumătate de an din Premier League. Este dorit în Serie A

"Noul Inzaghi" pleacă după doar jumătate de an din Premier League. Este dorit în Serie A

Premier League

Comentarii

Patrick Cutrone (22 de ani) este foarte aproape de a pleca de la Wolverhampton Wanderers, echipă care l-a adus în urmă doar cu câteva luni de la AC Milan. Tânărul atacant italian este dorit în Serie A.

Cutrone nu s-a adaptat deloc în Anglia şi într-o echipă în care strălucesc fotbalişti precum Adama Traore, Raul Jimenez şi Diogo Jota. Italianul a evoluat mai mult în UEFA Europa League, însă unde nu a reuşit să marcheze. Doar trei goluri a înscris Cutrone, două dintre ele fiind în Premier League, iar celălalt în Cupa Angliei. 

Patrick Cutrone pleacă de la Wolves după doar jumătate de an

The Athletic anunţă că atacantul nu a fost inclus în lotul lui Wolves tocmai pentru a nu risca o accidentare a lui Cutrone, care, evident, doreşte să plece pentru a juca. Totuşi, englezii nu îl vor vinde până când nu vor găsi un înlocuitorul pentru fostul idol al tribunelor de pe San Siro. 

  • 25 de milioane de euro este cota lui Patrick Cutrone, potrivit transfermarkt.com 
  • 27 de goluri în 90 de meciuri în tricoul lui AC Milan a reuşit Cutrone 

Cutrone a fost promovat la prima echipă a lui AC Milan în 2017 şi i-a impresionat pe fanii clubului rossonero nu neapărat prin numărul de goluri marcate, ci prin "lipiciul" pe care îl avea atacantul în acea perioadă, momente care i-au făcut pe fani să se gândească că pe San Siro a ajuns noul Pippo Inzaghi. 

Fiorentina este una dintre echipele care îl doreşte pe Cutrone. O eventuală revenire la AC Milan este exclusă în acest moment, din moment ce pe San Siro a ajuns recent Zlatan Ibrahimovic. 

Afla mai multe despre: patrick cutronewolvesfiorentina 

viewscnt
Articole similare