Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător al CFR-ului, "împărat" în mediul online: fumează la narghilea, cântă manele şi vorbeşte despre Al Treilea Război Mondial

Noul jucător al CFR-ului, "împărat" în mediul online: fumează la narghilea, cântă manele şi vorbeşte despre Al Treilea Război Mondial

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, astăzi, transferul mijlocaşului Răzvan Andronic (20 de ani) de la FC Botoşani. Fotbalistul s-a remarcat în turul campionatului, după un gol marcat împotriva celor de la FCSB, dar şi pentru postările sale din mediul online, unde trăieşte precum un împărat.

Răzvan Andronic se pregătea să devină legendar pe reţelele de socializare, însă transferul la CFR Cluj îl obligă să revină cu picioarele pe pământ. Acesta este un împătimit al aplicaţiei TikTok, unde încărcaseră un filmuleţ în care se bucura din plin de viaţa bună pe care o duce: trăgea puternic din narghilea, maneaua ritmată pe fundal, plus întrebări fundamentale, retorice, despre Al Treilea Război Mondial, potriviti Sport.ro.

Răzvan Andronic, un alt tânăr teribilist care se mulţumeşte cu statutul de "speranţă eternă"? Acesta îşi întreba retoric fanii de pe TikTok: "Ştiţi ce o să le spun nepoţilor mei când o să mă întrebe cum a fostă în Al Treilea Război Mondial?", în timp ce-şi umplea "sufletul" cu fum de narghilea.

Se pare că tânărul fotbalist a reuşit să-şi şteargă rapid filmuleţele de pe TikTok, însă "fanii" săi, curioşii care doreau să afle ce o să le povestească el nepoţilor despre Al Treilea Război Mondial, au avut grijă ca gestul său să fie consemnat, undeva, acolo unde să nu se uite prea uşor.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare