Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător al Craiovei vrea să facă performanţă în Bănie: ”Am venit aici să câştig campionatul”. Francezul este un produs al academiei lui PSG

Noul jucător al Craiovei vrea să facă performanţă în Bănie: ”Am venit aici să câştig campionatul”. Francezul este un produs al academiei lui PSG
Comentarii

Antoine Conte, jucător proapsăt adus de Universitatea Craiova, a oferit o primă reacţie după transferul său în Bănie.

Antoine Conte, jucător crescut de PSG, şi-a încheiat pauza de la fotbal primită în februarie, după ce fusese dat afară pentru nerespectarea regulilor clubului, şi va reveni pe gazon în culorile Universităţii Craiova. Francezul evolua la Beitar Jerusalem când i s-a reziliat contractul.

Noul jucător al Craiovei vrea să facă performanţă în Bănie

Însă, dorind să revină în teren, Conte a semnat cu Universitatea Craiova, unde spune că a venit pentru a se lupta la titlu. În vârstă de 27 de ani şi cotat la 800 de mii de euro de transfermarkt, francezul nu a mai jucat de la începutul lunii ianuarie.

”Sunt foarte fericit, de foarte mult timp n-am mai avut ocazia de a juca, sunt foarte fericit să joc pentru Craiova. Ştiu că este un club mare, cu o istorie foarte bogată şi mai ştiu că în fiecare an se luptă să câştige campionatul. Toată lumea îşi doreşte să câştige campionatul, pentru asta am venit şi eu aici, să câştig campionatul şi să mă lupt pentru acest lucru”, a declarat Antoine Conte.

Francezul este un produs al academiei lui PSG

Jucătorul francez a împlinit 27 de ani la începutul acestui an şi reprezintă încă un fotbalist care şi-a ratat potenţialul. Cu un trofeu Ligue 1 în palmares, Conte era considerat un jucător promiţător, la PSG, dar comportamentul acestuia din afara gazonului i-a stricat reputaţia în Franţa şi a fost nevoit să plece în Israel.

Acolo, jucătorul cu şase selecţii pentru naţionala U21 a Franţei a jucat bine, dar a continuat să încalce reguli ale clubului şi să aibă, în general, un comportament nesportiv. Cota sa de transfer scăzând de la 2,5 milioane de euro la 800 de mii. După ce a fost dat afară în februarie, Conte e pregătit să revină în teren şi să se lupte la titlu cu Craiova.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaantoine contepsg 

viewscnt
Articole similare