Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător al lui Dinamo, atacat de un fost profesor. ”N-a venit la şcoală nici măcar o secundă”. Ce a făcut cu o zi înaintea examenului: "Vă daţi seama cât tupeu?"

Noul jucător al lui Dinamo, atacat de un fost profesor. ”N-a venit la şcoală nici măcar o secundă”. Ce a făcut cu o zi înaintea examenului: "Vă daţi seama cât tupeu?"
Comentarii

Giani Stere a semnat cu Dinamo liber de contract, luna trecută, după despărţirea de Sportul Snagov. Atacantul de 21 de ani urma cursuri la UNEFS, iar unul dintre foştii săi profesori a făcut dezvăluiri despre nivelul de implicare al fotbalistului la ore.

Giani Stere a  semnat cu Dinamo în cursul lunii trecute. Atacantul de 21 de ani jucase doar în Liga a 2-a şi marcase un singur gol, dar oficialii ”câinilor” au fost convinşi şi au ales să îl aducă la club. După debutul din meciul cu Viitorul, câştigat de constănţeni cu 5-0, un fost profesor al lui Stere, Ciprian Panait, a discutat despre caracterul noului jucător din Ştefan cel Mare.

Jucătorul lui Dinamo, atacat de fostul său profesor

”Vă spun în premieră! Am avut surpriza să aflu că Giani Stere a fost studentul meu. Ar fi trebuit să facă specializarea «Fotbal» cu mine în semestrul trecut. Nu era un student eminent, n-a venit la şcoală nici măcar o secundă. Cu o zi înainte de examen, a încercat să vadă care e posibilitatea să intre în examen. Vă daţi seama?

Un om, care, în online, nu a avut capacitatea, pe durata unui semestru de 14 săptămâni, să se logheze, îşi permite cu o zi înainte de examen să spună: «Cum fac să intru şi eu în examen? Unde să-ţi trimit exerciţiile?». E funny, dar e şi trist. Mi-a zis că a fost ocupat cu fotbalul şi că de asta n-a avut timp. Acum am constatat cu surprindere că e la Dinamo. Vă daţi seama ce tupeu a avut?” , a declarat Ciprian Panait pentru GSP.

VIDEO | Dinamo - FC Viitorul 0-5

Afla mai multe despre: giani steredinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare