Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul manager al Craiovei, constrâns să ajungă în Bănie: "Nu îmi doream să revin în fotbalul românesc"

Noul manager al Craiovei, constrâns să ajungă în Bănie: "Nu îmi doream să revin în fotbalul românesc"
Comentarii

Trei ani au trecut de la ultimul contract pe care l-a avut Victor Piţurcă. Ultima echipă a fostului selecţioner a fost Al Ittihad, club căruia i-a spus adio în iulie 2016.

În România, Victor Piţurcă va sta pe banca tehnică a unei echipe după o pauză de opt ani. S-a întâmplat în perioada august 2010 - ianuarie 2011, atunci când a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova.

De atunci şi până în prezent Piţurcă a mai pregătit naţionala României (iunie 2011 - octombrie 2014) şi pe Al Ittihad (octombrie 2014 - junie 2015, decembrie 2015 - iulie 2016) 

"Sincer nu doream să revin în fotbalul românesc în acest moment. Poate peste câţiva ani. Îmi doream să rămân în ţările din Golf, însă a fost acel proces cu fostul meu club care a durat foarte mult. Am preferat să stau o perioadă şi timpul a trecut. Am avut oferte, atât din ţară cât şi din străinătate, însă nu pe placul meu. Acum când a venit oferta din partea Universităţii Craiova am acceptat imediat deoarece mereu ambiţia mea a fost de a face performanţă cu Universitatea Craiova. Am acceptat să revin în fotbalul românesc doar pentru că a fost vorba de Universitatea Craiova.

(Se poate implica Universitatea Craiova în lupta pentru titlu chiar din acest sezon?) Toată lumea ştie foarte bine ce îmi doresc eu, aşa că nu are rost să o mai repet. Acesta este obiectivul meu: câştigarea campionatului chiar din acest an. Va fi mai greu, însă eu cred că sunt şanse.

Mă voi ocupa de tot ce înseamnă echipa de fotbal. Am discutat cu acţionarii echipei, oameni foarte deschişi care îşi doresc, la fel de mult ca mine, ca lucrurile să mergă bine la echipă şi să câştigăm campionatul. Din acest motiv au şi apelat la serviciile mele.

(Care va fi stafful dumneavoastră?)
Deocamdată nu vă pot spune care va fi staff-ul meu tehnic. Îl veţi afla pe data de 01 septembrie, atunci când eu voi veni la echipă. În orice caz, îmi doresc ca actualul antrenor, Corneliu Papură, să rămână alături de mine la echipă şi sper că va accepta lucrul acesta.

(Aveţi un mesaj pentru suporteri?)
Îmi pare bine că vin la Craiova şi că voi fi din nou împreună cu ei şi sper ca ÎMPREUNĂ să reuşim ceea ce ne dorim cu toţii în Oltenia. Echipa are nevoie de suporteri şi îmi doresc ca aceştia să vină mâine la partida cu Astra în număr foarte mare. Sunt trei puncte importante pentru noi şi le putem obţine doar cu suporterii alături"
, a declarat Victor Piţurcă pentru site-ul oficial al Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: craiovapiturcaromania 

viewscnt
Articole similare