Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul Messi" face senzaţie în Argentina şi e aproape de lovitura carierei. Un antrenor uriaş s-a deplasat personal să-l vadă! VIDEO

"Noul Messi" face senzaţie în Argentina şi e aproape de lovitura carierei. Un antrenor uriaş s-a deplasat personal să-l vadă! VIDEO

Premier League

Comentarii

Thiago Almada de la Velez Sarsfield ar fi foarte aproape de un transfer la Manchester City.

Conform cotidianului britanic The Sun, Thiago Almada (Velez Sarsfield) este la un pas de o înţelegere cu Manchester City. Fotbalistul care impresionează în Argentina a fost, se pare, urmărit personal de Josep Guardiola la lucru. Este un amănunt care surprinde, pentru că tehnicianul spaniol se deplasează rar pentru a urmări la lucru fotbaliştii de care este interesat.

The Sun scrie că Manchester City a demarat deja tratativele pentru a obţine semnătura lui Thiago Almada. Fotbalistul, supranumit de argentinieni "noul Messi" ar putea ajunge în Premier League pentru 30 de milioane de euro.

De serviciile sale s-au mai arătat interesate, Paris Saint Germain şi Manchester United. Almada este cotat la 18 milioane de euro şi are numai 19 ani. A marcat cinci goluri şi a oferit două pase decisive pentru Velez în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: thiago almadapep guardiola 

viewscnt
Articole similare