Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul Messi" l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo! Decizia incredibilă luată de puştiul minune de la Barcelona

"Noul Messi" l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo! Decizia incredibilă luată de puştiul minune de la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (16 ani) este noul puşti minune de la FC Barcelona şi după un debut de senzaţie în La Liga, pentru gruparea blaugrana, a fost comparat de mulţi cu Lionel Messi. Tânărul fotbalist nu a reprezentat până acum nicio echipă naţională, însă a ales sub ce culori vrea să joace.

Anssumane Fati, pe numele său complet, a fost promovat la Barca B în acest sezon, însă încă nu a debutat pentru echipa a doua a catalanilor. Totuşi, el şi-a făcut debutul pentru prima echipă, iar în două meciuri de La Liga a marcat un gol, cu Osasuna. 

Născut în Guinea-Bissau, Fati poate reprezenta atât ţara în care s-a născut, dar şi Portugalia, din moment ce Guinea-Bissau este o fostă colonie, însă jucătorul se pare că a luat deja o decizie şi vrea să joace pentru Spania, ţară în care locuieşte de la vârsta de şase ani. El i-a informat pe cei de la Barcelona, care va comunica decizia Federaţiei Spaniole de Fotbal, potrivit Sport.es. 

Guvernul spaniol deja a pus ochii pe Fati şi vrea să îi ofere cetăţenia spaniolă în timp util pentru ca acesta să joace la Campionatul Mondial U17 din Brazilia, care va începe la finalul lunii octombrie. 

ISTORIC! EL ESTE "NOUL MESSI"

Puştiul minune al catalanilor a devenit cel mai tânăr marcator din istoria clubului FC Barcelona. Nu este şi cel mai tânăr marcator din istoria fotbalului spaniol. Este depăşit de Fabrice Olinga (16 ani şi 98 de zile) şi Iker Muniain (16 ani şi 289 de zile).

În minutul 50 al partidei cu Osasuna, Fati a intrat direct în istoria clubului. Puştiul a reluat cu capul perfect o centrare, dar nici măcar nu a ştiut cum să se bucure. Fanii blaugrana sunt încântaţi: ”El este noul Messi”.

 

Afla mai multe despre: ansu fatifc barcelona 

viewscnt
Articole similare