Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul Neymar", aproape de Liverpool! La 18 ani, brazilianul îi va costa pe "cormorani" cel puţin 20 de milioane de euro

"Noul Neymar", aproape de Liverpool! La 18 ani, brazilianul îi va costa pe "cormorani" cel puţin 20 de milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Tânărul atacant brazilian Magno Talles, legitimat în ţara sa natală la Vasco da Gama, are şanse foarte mari să semneze cu Liverpool, în detrimentul altor granzi ai Europei.

Oficialii celor de la Liverpool sunt în contact permanent cu omologii de la Vasco de Gama, iar tratativele decurg extrem de bine. Talles Magno, campion cu Brazilia anul trecut, la U17, este monitorizat cu atenţie şi de alte echipe din Europa, precum AC Milan, Barcelona, Chelsea, PSG sau Real Madrid, însă gândul său este la Liverpool.

Fotbalistul mai are contract cu Vasco da Gama până în vara anului 2022, cu o clauză de transfer de 48 milioane de euro, el fiind cotat pe Transfermarkt la 4,5 milioane de euro. Cu toatea acestea, clubul brazilian nu concepe să primească mai puţin de 20 de milioane de euro în schimbul jucătorului, ţinând cont şi de criza financiară pricinuită de pandemie.

Talles Magno a fost denumit de presa internaţională ca fiind urmaşul lui Neymar în fotbalul brazilian, fiind extrem de rapid şi de tehnic pentru vârsta sa. Are 17 meciuri pentru Vasco da Gama, pentru care a marcat de 2 ori, oferind şi o pasă de gol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare