Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul număr 10 de la Barca. Cine ar urma să preia tricoul lui Leo Messi. Începe era post Messi?

Noul număr 10 de la Barca. Cine ar urma să preia tricoul lui Leo Messi. Începe era post Messi?galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Cine ar urma să preia tricoul cu numărul 10 la Barca după plecarea lui Leo Messi

FC Barcelona a anunţat că Lionel Messi, cel mai bun jucător din istoria clubului, nu-şi va continua cariera pe Camp Nou. Decizia a fost luată după ce catalanii n-au putut să înregistreze oficial noul contract, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul.

Presa spaniolă atacă subiectul Lionel Messi pe toate căile. Iar unul dintre detaliile pe care presa iberică le scoate în evidenţă în cursul zilei de astăzi este cine îi va prelua legendarului fotbalist argentinian tricoul cu numărul 10.

Un tricou purtat de nume uriaşe precum Ronaldinho, Diego Armando Maradona, Rivaldo, Juan Román Riquelme, Romario sau Michael Laudrup, ar urma să ajungă după plecarea din ce în ce mai posibilă a lui Messi, la Pedri. Cel puţin asta susţine Don Balon, sub semnătura lui Alberto Rambla.

Fotbalistul originar din Tegueste a explodat în stagiunea trecută şi a devenit titular de drept pe Camp Nou. Deşi are numai 18 ani, Pedri a bifat 70 de meciuri în sezonul trecut în toate competiţiile, la nivel de club şi echipă naţională.

A participat alături de Spania, atât la Euro 2020, cât şi la Jocurile Olimpice, iar pentru Barca a bifat 53 de meciuri în toate competiţiile. În prezent, Pedri este cotat la 80 de milioane de euro!

Afla mai multe despre: leo messipedri 

viewscnt
Articole similare