Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul pariu al lui Ronald Koeman! A făcut deja cunoştinţă cu lotul Barcelonei: ”Este un adevărat transfer!”

Noul pariu al lui Ronald Koeman! A făcut deja cunoştinţă cu lotul Barcelonei: ”Este un adevărat transfer!”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Ronald Koeman are mare încredere în Óscar Mingueza, un fundaş central de 21 de ani, promovat de la Barca B.

Barcelona a încercat să cumpere un fundaş central, dar problemele financiare ale clubului şi demisia lui Josep Maria Bartomeu au făcut ca situaţia să fie una şi mai dificilă în interiorul grupării catalane.

Barca nu a achiziţionat un fundaş central, dar Ronald Koeman şi-a găsit apărătorul pe care îl căuta.

Este vorba despre Óscar Mingueza, un fundaş de 21 de ani, cotat la doar 200 de mii de euro.

Convocat deja la echipa mare pentru partida cu Betis Sevilla, Mingueza i-a lăsat deja o impresie excelentă lui Koeman. ”Este un advărat transfer pentru antrenorul olandez, care îşi pune mari speranţe în el” scrie presa din Catalonia.

Óscar Mingueza este crescut de Barcelona, acolo unde evoluează din 2014. Fundaşul a fost promovat acum doi ani la Barcelona B, iar acesta este primul sezon în care face cunoştinţă cu lotul echipei mari. El poate evolua încă pentru echipa secundă a catalanilor, dar Koeman vrea să-l păstreze la nivelul primei echipe. Oscar mai are un an de contract cu Barca, dar clubul catalan are opţiunea de a-i prelungi acordul pentru încă două sezoane, ceea ce foarte probabil se va întâmpla în perioada următoare.

Până atunci, Mingueza are timpul necesar să-i demonstreze lui Ronald Koeman că încrederea pe care i-a acordat-o se justifică.

Afla mai multe despre: oscar mingueza 

viewscnt
Articole similare