Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul preţ de transfer al lui Neymar a ieşit la iveală. Barcelona, în alertă! Cât costă brazilianul acum

Noul preţ de transfer al lui Neymar a ieşit la iveală. Barcelona, în alertă! Cât costă brazilianul acum
Comentarii

Un studiu realizat de KPMG a scos la iveală faptul că preţul de transfer al lui Neymar (28 de ani) a scăzut drastic faţă de momentul ultimei sale mutări. În vara lui 2017, PSG a plătit 222 de milioane de euro în schimbul brazilianului, transformându-l în cel mai scump fotablist din istorie.

Din studiul realizat de specialiştii de la KMPG reiese faptul că va exista "o nouă o ordine" pe piaţa transferurilor după pandemia de Coronavirus care a oprit lumea în loc. Jucătorii nu vor mai fi la fel de scumpi ca până în momentul izbucnirii pandemiei de COVID-19.

"Criza de Coronavirus va avea un impact major asupra valorii de piaţă a fotbaliştilor. Restricţiile financiare vor duce, probabil, la o scădere a numărului de transferuri, cluburile preferând împrumuturi sau schimburi de jucători", conform studiului realizat de KPMG.

Concret, noul preţ de transfer al lui Neymar este de 137 de milioane de euro. Preţul brazilianului a scăzut cu 21,7% din valoarea iniţială. Scăderea de preţ ar putea să o intereze pe Barcelona, club care-l vrea înapoi pe Neymar, la dorinţa expresă a fotbalistului. Neymar vrea cu orice preţ să se întoarcă pe Camp Nou, de unde a plecat în august 2017.

Neymar a refuzat o ofertă-bombă de la PSG pentru a reveni la Barcelona

Neymar nu se opreşte şi face totul pentru a se întoarce la FC Barcelona, regretând mutarea pe care a făcut-o în vara lui 2017. În ciuda dorinţei brazilianului de a pleca, şefii lui PSG i-au făcut o ofertă-monstru. Mundo Deportivo scrie că PSG i-a oferit lui Neymar 100 de milioane de euro doar ca bonus dacă vrea să semneze un nou contract pe Parc des Princes, pe care acesta a refuzat-o. PSG vrea ca Neymar să semneze o nouă înţelegere valabilă până în 2025.

Neymar mai are contract cu PSG până în vara lui 2022, dar încă de vara trecută a forţat o revenire pe Camp Nou. Nereuşită pentru moment. Barcelona şi PSG se vor aşeza din nou la masa negocierilor când următoarea perioadă de transferuri se va deschide.

Afla mai multe despre: neymarprettransferfc barcelonapsg 

viewscnt
Articole similare