Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul puşti minune de la Arsenal a impresionat şi la Liege. Arsenal a atins însă 13 meciuri consecutive cu gol încasat

Noul puşti minune de la Arsenal a impresionat şi la Liege. Arsenal a atins însă 13 meciuri consecutive cu gol încasatgalerie foto

Arsenal

Comentarii

Arsenal Londra are antrenor interimar şi un sezon extrem de slab. Puştiul Saka are însă cifre excelente în Europa

Tânărul Bukayo Saka a marcat aseară al doilea gol al ”tunarilor” în partida cu Standard Liege. A ajuns astfel la 6 goluri în care a fost direct implicat pentru Arsenal în actuala stagiune a Europa League. Saka are 2 goluri si 4 pase decisive în actuala stagiune, la vârsta de 18 ani.

Pe de altă parte, Standard a deschis scorul în minutul 47 prin Bastien în partida cu Arsenal Londra. A fost al 13-lea meci consecutiv în care Arsenal a primit gol în actuala stagiune, în toate competiţiile. Ultima dată când s-a întâmplat asta, Arsene Wenger era antrenor. Arsenal a încasat 13 goluri la rând ultima dată în 2004. De remarcat că tunarii câştigaseră toate cele cinci partide disputate până acum în istoria lor contra formaţiei belgiene, Standard Liege. Mai mult, golaverajul după aceste 5 partide era unul impresionat: 19-2 în favoarea englezilor. 

Discuţii cu Paolo Sousa şi Ancelotti

Cotidianul francez L'Equipe scrie că Paulo Sousa (49 de ani) este aproape de a fi numit noul antrenor al celor de la Arsenal. Francezii, care citează surse din anturajul antrenorului de la Bordeaux, susţin că acesta este în negocieri cu gruparea din Premier League.

Sousa, care a semnat cu Bordeaux în luna martie un contract valabil trei ani şi jumătate, are o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro, potrivit sursei menţionate anterior. El nu ar fi la prima aventură în Anglia, după ce în trecut le-a mai antrenat pe Queens Park Rangers (2008-2009), Swansea City (2009-2010) şi Leicester City (2010), însă nu a impresionat la niciuna dintre echipe. De-a lungul timpului, el a mai antrenat în Ungaria, la Videoton, în Israel, la Maccabi Tel Aviv sau în China, la Tianjin Quanjian. Un alt nume vehiculat pentru banca ”tunarilor” este cel al lui Carlo Ancelotti, demis de Napoli în această săptămână.

Afla mai multe despre: arsenalpaolo sousa 

viewscnt
Articole similare