Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul puşti minune de la FC Barcelona le mulţumeşte rivalilor de la Real Madrid pentru că l-au refuzat. Ce spune Pedri despre experienţa cu “galacticii”

Noul puşti minune de la FC Barcelona le mulţumeşte rivalilor de la Real Madrid pentru că l-au refuzat. Ce spune Pedri despre experienţa cu  “galacticii”
Comentarii

Pedri (17 ani) este noul puşti minune de la FC Barcelona, care s-a făcut remarcat prin prestaţiile sale la echipa mare, dar şi prin momentul cu taxiul. Tânărul spaniol a vorbit luni despre experienţa pe care a avut-o timp de o săptămână, alături de Real Madrid.

Ce spune Pedri despre perioada în care a dat probe la Real Madrid

Pedri a vorbit despre faptul că a fost timp de o săptămână în probe, la Real Madrid. Puştiul a spus că le mulţumeşte “galacticilor” pentru că l-au refuzat şi pentru că aşa a ajuns să joace pentru echipa sa de suflet.

“Am fost în probe pentru o săptămână la Madrid, ei mi-au zis că nu eram suficient de bun. 

M-au dus într-un birou şi mi-au spus, şi am fost puţin supărat, dar m-a ajutat să continui să muncesc şi să mă îmbunătăţesc. 

Mulţumită lor, acum sunt la echipa la care am vrut mereu să fiu. De când eram mic am fost fanul Barcei.”, a declarat Pedri, pentru Cadena SER.

Pedri a fost cumpărat de Barcelona de la Las Palmas pe suma de 5 milioane de euro, iar acum, conform transfermarkt, jucătorul spaniol valorează 15 milioane de euro.

Afla mai multe despre: pedribarcelona 

viewscnt
Articole similare