Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noul Rădoi" apare la TV într-un show celebru. Ce face Mihai Onicaş la 29 de ani. Gigi Becali susţinea că "va fi cel mai căutat jucător din Europa"

"Noul Rădoi" apare la TV într-un show celebru. Ce face Mihai Onicaş la 29 de ani. Gigi Becali susţinea că "va fi cel mai căutat jucător din Europa"

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist al FCSB, Mihai Onicaş, îşi încearcă norocul şi la TV. În vârstă de 29 de ani, jucătorul va participa la show-ul Survivor.

Mihai Onicaş, la Survivor

Mihai Onicaş încă activează ca fotbalist, dar la un nivel mai scăzut, în Liga 3 din România. Mijlocaşul este legitimat la Unirea Dej, dar are timp şi de o nouă provocare. 

Realizatorii emisiunii Survivor l-au convins pe Onicaş să ia parte la show-ul care va fi filmat în Republica Dominicană, unde mijlocaşul îşi va întrece limitele. 

„Totul este public, la vedere, şi vreau ca oamenii să mă cunoască aşa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă, aşa cum eram când practicam sportul de performanţă. Vreau să văd dacă pot rezista în condiţii dificile. Nu îmi este teamă! Mă adaptez uşor atât la condiţii grele, cât şi la oameni noi. Ştiu să mă fac plăcut şi să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistenţă, mai ales cea psihică”, a declarat acesta, potrivit Kanal D.

Mihai Onicaş, noul "Rădoi" la FCSB 

Fotbalistul născut în Cluj a făcut pasul la FCSB în 2007, iar doi ani mai târziu a apărut în prima echipă. Entuziasmat, Gigi Becali l-a promovat intens şi a susţinut că Onicaş va deveni un fotbalist mare.  

Totuşi, mijlocaşul a jucat doar 20 de partidei la actuala vicecampioană a României şi nu a impresionat. De-a lungul carierei, Onicaş a mai jucat la: Poli Iaşi, FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, CSF Speranţa, U Cluj şi Arieşul Turda. 

"Onicaş ăsta va fi jucătorul cel mai căutat din Europa. Este un fotbalist excelent, dar e încă tânăr. A jucat perfect şi nimeni nu-i mai ia locul în echipă. (...) Steaua va bate tot ce va întâlni, va spulbera tot. (...) Acum cred că ne putem bate cu cei mari, pentru că ne vom face o echipă de tineri", declara în trecut finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: mihai onicasfcsbmihai onicas survivorgigi becali 

viewscnt
Articole similare