Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul sezon din Bundesliga debutează, astăzi, în direct la Telekom Sport. Programul complet al meciurilor din prima etapă

Noul sezon din Bundesliga debutează, astăzi, în direct la Telekom Sport. Programul complet al meciurilor din prima etapă

Bundesliga

Comentarii

Ediţia 2018-2019 a campionatului Germaniei ia startul, vineri, în direct la Telekom Sport. Deţinătoarea titlului, Bayern Munchen, primeşte vizita echipei Hoffenheim, vineri, de la 21:30, în partida inaugurală, meci transmis în direct la Telekom Sport 3. De altfel, la Telekom Sport vor putea fi urmărite, săptămână de săptămână, cele mai interesante partide din Bundesliga.

Dintre cele nouă meciuri care au loc în etapa inaugurală, patru pot fi urmărite în direct pe canalele Telekom Sport.

  • Bayern - Hoffenheim, vineri, 21:30, Telekom Sport 3

La 12 zile după ce şi-a adjudecat primul trofeu al sezonului, prin câştigarea Supercupei Germaniei, Bayern Munchen porneşte în căutarea celui de-al 29-lea titlu din istorie în Bundesliga şi al şaptelea la rând. Adversară îi va fi Hoffenheim, locul 3 în ediţia precedentă. În sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Hoffenheim s-a impus, în turul campionatului cu scorul de 2-0, pentru ca Bayern să-şi ia revanşa pe Allianz Arena, învingând cu scorul de 5-2.

  • Wolfsburg - Schalke 04, sâmbătă, 16:30, Telekom Sport 2

Prima etapă a campionatului Germaniei continuă sâmbătă cu încă şase meciuri, unul dintre ele fiind transmis în direct la Telekom Sport 2. Este vorba despre întâlnirea dintre Wolfsburg, care a fost nevoită să joace baraj de supravieţuire anul trecut, şi vicecampioana Schalke 04.

  • Mainz - Stuttgart, duminică, 16:30, Telekom Sport 4

Duminică mai sunt programate două meciuri, iar ambele vor fi în direct la Telekom Sport. Mai întâi, mijlocaşul român al formaţiei Mainz, Alexandru Maxim, îşi va întâlni fosta echipă, VfB Stuttgart, de la 16:30. Internaţionalul român are un început de sezon entuziasmant. Mijlocaşul a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă pentru Mainz în primul tur din Cupă, în deplasarea de la Aue.

  • Borussia Dortmund - Leipzig, duminică, 19:00, Telekom Sport 2

Etapa inaugurală a Bundesligii se încheie duminică seară cu ocazia meciului dintre Borussia Dortmund şi RB Leipzig. Şi această partidă va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 2.

Programul primei etape din Bundesliga şi al transmisiunilor Telekom Sport: 

Vineri
Bayern - Hoffenheim (21:30, Telekom Sport 3)

Sâmbătă
Wolfsburg - Schalke 04 (16:30, Telekom Sport 2)
Bremen - Hannover (16:30)
Dusseldorf - Augsburg (16:30)
Freiburg - Frankfurt (16:30)
Hertha - Nurnberg (16:30)
Monchengladbach - Leverkusen (19:30)

Duminică
Mainz - Stuttgart (16:30, Telekom Sport 4)
Borussia Dortmund - Leipzig (19:00, Telekom Sport 2)

Afla mai multe despre: bayerntelekom sportlewandowski 

viewscnt
Articole similare